GSM 4G-versterker

GSM 4G-versterker

GSM 4G-versterker

De GSM-ontvangst van mobiele telefoons binnen en buiten verbeteren is een zorgpunt geworden voor vele professionele gebruikers en particulieren. Dankzij het complete assortiment GSM signaalboosters compatibel met Orange, Bouygues, SFR en Free kunnen de teams van OfficeEasy u begeleiden in uw keuze van het product dat voldoet aan de gewenste dekking en de 4G-frequenties van de antennes in de nabijheid van uw adres. Zodra u de LTE-signaalversterker heeft geïnstalleerd ontvangt u waar u ook wilt een goede kwaliteit signaal en de beste transmissiesnelheid.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Hoe werkt een GSM 4G/4G+ booster?/

Om zo goed mogelijk een GSM-signaal te versterken op de Nederland 4G-netwerken moet u erkende CE-producten gebruiken die voldoen aan de strengste normen met betrekking tot uitzending van radiogolven. Vanuit dit gezichtspunt heeft OfficeEasy gekozen voor een partnerschap met de beste Europese fabrikant en leader op wereldniveau: Stella Doradus.

De installatie van een GSM 4G-versterker vindt in 3 etappes plaats:

-       De installatie van de ontvangstantenne op een dak of een hoog punt om de signalen van de mobiele antennes binnen bereik zo goed mogelijk te ontvangen en dit via een coaxkabel door te geven naar een versterker binnen

-       De GSM-versterker versterkt het signaal en geeft het door aan een of meerdere binnenantennes die strategisch geplaatst zijn volgens de topografie en de te dekken zone.

-       De apparaten (mobiele telefoons, tablets, computers enz.) binnen het bereik van de antennes ontvangen het signaal dat is opgevangen en versterkt.

De grote voordelen van dit soort installatie zijn de volgende:

  • Maakt de ontvangst mogelijk van een mobiel signaal 3G /4G /4G+ in elk soort gebouw
  • Verbeterde dekking van 1 tot meer dan 20 ruimtes
  • Doeltreffend voor data (internet) en voicecommunicatie
  • Voor een onbeperkt aantal apparaten in verbinding met de versterker
  • Gekleurde controlelampjes geven duidelijk de kwaliteit van het ontvangen signaal aan zodat de buitenantenne zo goed mogelijk gericht kan worden.
Herinnering aan de regelgeving: Het is niet mogelijk om in Nederland een GSM (of UMTS- versterker te plaatsen zonder de juiste administratieve vergunning of zonder formele toestemming van de providers waarop de door de versterker uitgezonden frequenties betrekking hebben. Het niet navolgen van deze bepalingen kan leiden tot strafrechtelijke sancties.