Versterker GSM 3G en 4G voor mobiel netwerk

GSM-versterker

GSM-versterker

OfficeEasy presenteert u de grootste keuze aan GSM-versterkers van monoband-producten voor kleine ruimtes tot de meest geavanceerde mobiele versterkers voor meerdere verdiepingen en waarmee een signaal kan worden opgevangen op een gebouw of in een huis, in 3G of 4G. Door een binnenantenne en een buitenantenne te installeren die de mobiele netwerken op alle frequentiebanden opvangen, ontvangt u een mobiel signaal in witte zones en verbetert u het debiet van uw dataverbindingen in 4G. Het kan ingewikkeld lijken om de juiste mobiele versterker te kiezen, daarom hebben wij een gids opgesteld om u te helpen het prodct te kiezen waarmee u het beste de netwerken van T-mobileKPN, Tele2 of Vodafone zult ontvangen.  

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Hoe moet u uw GSM-versterker kiezen?

Een GSM-versterker is een wettelijk product waarmee u en netwerk kunt ontvangen in een zone, een onderneming of een huis waar uw providers slecht ontvangen wordt. De werking is heel eenvoudig: een ‘ontvangst’-antenne vangt het signaal op en een of meerdere ‘versterkings’-antennes verspreiden het signaal in de gewenste zone. Het signaal is ondertussen versterkt door een kast tussen beide antennes.

Welke oppervlakte kan gedekt worden door een GSM- booster?

Een versterkingsantenne dekt gewoonlijk een straal van 20 tot 80 meter, afhankelijk van het model kunnen een of meerdere ontvangende antennes worden aangesloten en daarom is de dekking potentieel onbeperkt. De oplossingen van Stella Doradus die worden gepresenteerd door OfficeEasy kunnen dus in eenvoudige woningen of in kantoorgebouwen met meerdere verdiepingen geïnstalleerd worden.

Hoe met ik een versterker voor mijn mobiele netwerk installeren?

De installatie van een versterker voor het telefoonsignaal is heel eenvoudig. Voor een Stelle Home-set bijvoorbeeld bevestigt u een antenne buiten in de richting van de dichtstbijzijnde mobiele antenne (in de ideale situatie is het signaal op deze plek minstens 2 streepjes sterk), vervolgens sluit u deze antenne aan op uw versterker (via een meegeleverde coaxkabel) en u zet de antenne van uw versterker zo centraal mogelijk in de te dekken zone op. Let op, de antennes hebben geen voeding nodig en alleen de versterker is aangesloten op het lichtnet.

Zijn GSM-boosters compatibel met alle providers?

Om een onmiddellijke werking te garanderen, moet u uw model kiezen (monoband tot 5 banden) volgens de mobiele antenne van T-mobile, KPN, Vodafone of Tele2 in de nabijheid. Om u te helpen bij deze aankoop en u te garanderen dat u de beste keuze maakt tegen de beste prijs, kunt u gerust contact opnemen met onze technische afdeling die u gratis telefonisch adviseert, 5 dagen per week op 024 80 80 149 (nationaal nummer).

Herinnering aan de regelgeving: Het is niet mogelijk om in Nederland een GSM (of UMTS- versterker te plaatsen zonder de juiste administratieve vergunning of zonder formele toestemming van de providers waarop de door de versterker uitgezonden frequenties betrekking hebben.