Conferentietelefoon en -systeem

Audio/ Videoconferentie

Audio/ Videoconferentie

Audioconferentiemateriaal wordt aangesloten op een analoge of VoIP-aansluiting. Het biedt een surround-geluidservaring waardoor alle in de ruimte aanwezige personen hun gesprekspartner perfect kunnen horen. Met 3 of 4 microfoons (afhankelijk van het merk) rond het conferentiesysteem of de speakerphone zorgen de hier gepresenteerde producten ervoor dat u alle omgevingsgeluiden opvangt binnen een straal van 3 tot 4 meter.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

  1. 1

  1. 1

Waaom zou u een conferentietelefoon of een videoconferentiesysteem aanschaffen? 

Om duidelijke redenen van kosten en tijdwinst geven de meeste bedrijven de voorkeur aan telefonische vergaderingen of videoconferenties. De organisatie van een fysieke bijeenkomst tussen personen die op verschillende sites werken is vaak ingewikkeld: agenda’s afstemmen, reiskosten, beschikbaarheid van en vergaderruimte enz.

De aanschaf van een conferentietelefoon is een snelle, eenvoudig te installeren en goedkope oplossing (die vaak al bij de eerste vergadering gerentabiliseerd wordt). Bovendien maken de nieuwe innovaties op het gebied van teleconferentie- of videoconferentieapparatuur het mogelijk om bijzonder hoogwaardige telefonische of videovergaderingen te organiseren, gelijktijdig op meerdere sites met een groot aantal deelnemers.

Voor doeltreffende telefonische vergaderingen is een conferentietelefoon met een onberispelijke geluidskwaliteit onmisbaar. OfficeEasy presenteert conferentietelefoons van de grootste merken Konftel en Polycom, die zowel in een UC-omgeving als met IP-systemen of een analoge lijn functioneren. Er bestaan modellen voor kleine vergaderruimtes (VoiceStation 300 bijvoorbeeld) of voor grote vergaderruimtes (Konftel 300 of Soundstation 2 Ex). Sommige modellen zijn uitgerust met Bluetooth en een scherm of een SD-kaart voor het opnemen van de telefonische vergadering.

Alle conferentietelefoons en videoconferentiesystemen van OfficeEasy zijn de meest populaire ter wereld en bieden communicaties van een bijzonder hoge kwaliteit.