3M Oordoppen

3M Oordoppen

3M Oordoppen

De 3M professionele noise-cancelling oordoppen bieden onder alle omstandigheden optimale geluidsisolatie. Of het nu gaat om het oordoppen 3M EAR-, Ultratfit- of Ultratech-assortiment, elk model past zich aan uw modus en gebruiksfrequentie aan. Of u nu op het werk, in het vliegtuig of bij een concert bent, de geluidsdemping varieert van 20 tot meer dan 30 dB en biedt u maximale geluidsisolatie in alle lichtheid. Deze oordoppen worden per stuk of in een verpakking verkocht en zijn voorzien van een hoofdband of koordjes.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke professionele noise-cancelling oordop kiezen?

De modellen oordopjes zijn net zo talrijk als hun toepassingen. Het is dan ook moeilijk om een weloverwogen keuze te maken en jezelf uit te rusten met de ideale pet die perfecte bescherming biedt zonder je ongemakkelijk of onder druk te voelen. Uitleg.

Geluidsdoppen voor industrie en bouw

Het 3M-assortiment oordopjes omvat de grootste keuze aan professionele wegwerpgehoorbeschermers, ze zijn meestal gemaakt van schuim en zorgen voor veel comfort en goede demping terwijl ze aantrekkelijke prijzen bieden om dagelijks te worden gebruikt. De 3M oorproducten zijn verkrijgbaar in sachets of in flessen voor kurkdispensers. Ze zijn uitgerust met koorden of bogen voor meer gebruiksgemak.

Detecteerbare oordopjes

Ook bedoeld voor de industrie, hun productiematerialen maken detectie mogelijk tijdens kwaliteitscontroles. Deze modellen, die voornamelijk in de voedingsindustrie worden gebruikt, bieden een sterke geluiddemping en zijn herbruikbaar.

Vliegtuig oordopjes

Vliegtuigoordoppen moeten zowel beschermen tegen het geluid van motoren als lucht goed doorlaten om geen last te hebben van druk. De ultrafit 3M-series zijn hiervoor ideaal, ze worden in feite per paar geleverd met opbergdoos, koord om te voorkomen dat ze verloren gaan en hun exclusieve tri-flange 3M-formaat is perfect geschikt om de externe luchtdruk te beheersen.

Oordopjes voor muzikanten en concerten

3M heeft de Ultratech-oordoppen ontworpen om de gehoorgang te beschermen tegen te luide geluiden, terwijl ze de mogelijkheid bieden om deze geluiden in hun volledige amplitude waar te nemen. Ze worden voornamelijk gebruikt tijdens concerten, in discotheken of in ERP.

Oordoppen om te slapen

Ook hier wordt het ultrafit 3M-assortiment aanbevolen, maar het heeft geen zin om voor een te hoge demping te kiezen met het risico een onaangenaam gevoel van verstikking in de gehoorgang te krijgen. Het ultrafit 14 anti snurk assortiment is dan ook het meest gebruikte.

Header