Gehoorkap 3M Peltor

Peltor Gehoorbescherming

Peltor Gehoorbescherming

U vindt het hele assortiment 3M PELTOR Gehoorbescherming hier: elektronische gehoorkap Peltor, bosbouwkap of eenvoudige gehoorkap. De productserie Peltor 3M is de meest doeltreffende en de meest uitgebreide serie gehoorkappen op de markt, van de 3M Peltor Comtac via de Sporttac en de serie 3M Peltor X voor openbare werken en doe-het-zelvers, u vindt hier de gehoorbescherming die voldoet aan uw behoeften. Peltor-producten bieden een demping tussen 20 en 38 dB en zijn compatibel met professionele toepassingen waar een permanente communicatie in een luidruchtige omgeving noodzakelijk is.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5

Een gehoorkap van 3M Peltor kiezen

Peltor, filiaal van de groep 3M, is de wereldwijde specialist op het gebied van gehoorkappen en gehoorbeschermingen voor professionals en particulieren. De productserie Peltor 3M strekt zich uit van kappen voor werkterreinen met of zonder communicatie tot kappen voor de jacht als de Peltor Sporttac of producten met een ingebouwde radio.

Als u kiest voor een gehoorbescherming van Peltor weet u zeker dat u profiteert van een maximale geluidsdemping (van 22 tot meer dan 30 dB) en een hoge productiekwaliteit die alle producten een unieke levensduur verleent.

De bestsellers van Peltor Gehoorbescherming

Bestsellers voor particulieren zijn de elektronische gehoorkap Peltor Sporttac, koploper van het assortiment, de Peltor radio met zeer hoge demping en ontvangst van de FM-band en uiteindelijk de producten uit de series X en Optime voor doe-het-zelvers en binnenwerkzaamheden.

De professionele serie is voornamelijk opgebouwd rond producten met de mogelijkheid om onderling te communiceren, de La Peltor LiteCom of Comtac bijvoorbeeld maken het mogelijk om met één druk op de knop PPT (push to talk) een gratis radiocommunicatie te beginnen met alle personen die zich binnen het bereik bevinden en zijn uitgerust met dezelfde kap. Deze gehoorkappen worden vaak gebruikt door industriële onderhoudsteams en maken werken in een bijzonder luidruchtige omgeving mogelijk zonder het contact met het team te verliezen.

De geluidsmodulatietechnologie van 3M Peltor

De fabrikant, wereldleider in elektronische geluidsdemping, heeft een exclusieve technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt om, zonder de gehoorkap af te zetten, zwakke geluiden als stemmen perfect te horen en toch beschermd te zijn tegen het geluid van machines of explosies. Deze PGB (persoonlijke gehoorbescherming) worden door alle CHSCT aanbevolen en zijn PBM met een hoge geluidsdemping die de schadelijke gevolgen van geluid op het gehoor aanzienlijk beperken.