Rugged smartphone

Rugged smartphone

Rugged smartphone

OfficeEasy presenteert een compleet assortiment rugged smartphones. Zoekt u een waterdichte, schokvaste, bijna onbreekbare smartphone? Dan bent u bij OfficeEasy aan het juiste adres. Veel van onze artikelen beschikken over 1 tot wel 2 jaar garantie en worden binnen 48 uur geleverd. Een rugged smartphone is zowel voor professioneel gebruik, als voor buitenactiviteiten geschikt. De telefoons zijn namelijk zo stevig en robuust, dat u ze makkelijk overal heen mee neemt. Geen enkel probleem om de telefoon te laten vallen en er water of stof op te krijgen. Dit alles, terwijl de telefoons op een 4G-netwerk werken en over Android beschikken. Al uw favoriete apps kunnen dus eenvoudig op rugged smartphones worden geïnstalleerd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een rugged smartphone?

De beste mobiele telefoons, zoals de iPhone van Apple of de Samsung Galaxy zijn ongetwijfeld prima producten waarmee u op internet kunt surfen en comfortabel uw e-mails kunt raadplegen. Maar, in vele situaties blijken deze telefoons snel stuk te gaan: er komen krassen op, ze raken vol stof, het scherm breekt zodra ze vallen. Hoe mooi de telefoons ook zijn, deze modellen blijven bijzonder kwetsbaar. Professionals die in een werktelefoon investeren, willen rugged smartphones welke kwalitatief en stevig zijn. Dit zorgt ervoor dat hun investering lang duurt. Het is dan ook om deze reden, dat fabrikanten zijn begonnen met fabricatie van rugged smartphones voor op bouwterreinen. Dit zijn, bijzonder stevige telefoons met een buitengewone weerstand.Van eenvoudige ‘feature phones’ met een toetsenbord en een display zonder internet, tot rugged telefoon met 4G en een veeleisende IP-weerstandsindex (IP54, IP66, IP68).

 

Stevige rugged smartphone

Onbreekbare 3- of 4G mobiele telefoons zijn ook geschikt voor een outdoor gebruik. U neemt de telefoons bijvoorbeeld gemakkelijk mee op skivakantie, of gedurende andere sportieve activiteiten. Veel van onze klanten, nemen de rugged smartphone bijvoorbeeld mee op fiets- of hikingtocht. Ook bij wateractiviteiten zijn stevige telefoons erg populair, hoe fijn is het namelijk om zich geen zorgen te maken over waterspetters op uw telefoon. Een rugged smartphone bestelt u gemakkelijk online bij OfficeEasy.

 

Waterdichte telefoon

Sommige rugged smartphone modellen, kunnen meerdere uren onder water blijven. Onze klanten waarderen het feit, dat zelfs foto’s onder water genomen kunnen worden. Zij kozen het type rugged smartphone voor hun beroep, maar nemen deze eveneens mee op gezinsvakantie. Laten we eerlijk zijn, hoe leuk is het om met het hele gezin onderwater foto’s te maken met rugged smartphones. Deze waterdichte rugged telefoon kunnen verder ook langdurig in de zon gebruikt worden. Kent u het moment, waarop u uw smartphone te lang in de zon laat liggen en deze oververhit raakt? Dit is vanaf nu verleden tijd, waterdichte telefoons kunt u langdurig en geheel zorgeloos in de zon laten liggen.

 

Hoe kies ik de juiste rugged smartphone?

Opzoek naar een rugged smartphone, maar geen idee waar te beginnen met zoeken? OfficeEasy biedt een breed assortiment rugged telefoon aan. Dit zijn allemaal rugged smartphones, waaronder ook waterdichte telefoontoestellen. Bij OfficeEasy kunt u gratis advies aan experts vragen, zij adviseren u met plezier. U geeft bijvoorbeeld aan waar u de rugged smartphone voor wenst te gebruiken en zij adviseren u verder. Dit is erg handig, aangezien het assortiment zo breed is. Samen met onze experts, maakt u zo gemakkelijk de juiste keuze. Ook kunt u zo veel offertes als gewenst aanvragen, dit is allemaal gratis. Onze experts zijn per mail en telefoon te bereiken, bekijk de contactgegevens door HIER te klikken en bestel uw rugged smartphone vandaag nog.

Header