Stevige, geharde telefoons

Geharde mobiele telefoon

Geharde mobiele telefoon

OfficeEasy presenteert een compleet assortiment geharde en stevige mobiele telefoons. Als u een eenvoudig waterdicht model of een schokvaste, bijna onbreekbare smartphone zoekt, de producten van MTT, smartphones van Kyocera en mobiele telefoons voor het bouwterrein die u hier ziet, zullen aan uw verwachting voldoen. Ze hebben 1 of 2 jaar garantie en worden allemaal geleverd met een oorvaste telefonie. Voor professioneel gebruik of buitenactiviteiten, stevige mobiele telefoons bieden u de garantie dat uw mobiele telefoon u overal kan volgen, in alle omstandigheden en bestand is tegen schokken, spatten, stof en andere agressie van buitenaf, terwijl hij u het beste van Android en 4G biedt.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

  1. 1

  1. 1

Waarom een geharde mobiele telefoon?

De beste mobiele telefoons, zoals de iPhone van Apple of de Samsung Galaxy zijn ongetwijfeld prima producten waarmee u op internet kunt surfen en comfortabel uw e-mails kunt raadplegen. Maar in vele situaties zullen ze te kwetsbaar zijn om onder goede omstandigheden gebruikt te worden: ze krassen, raken vol stof, breken als ze vallen… ze zijn mooi maar bijzonder kwetsbaar.

Professionals die in een telefoon investeren, willen mobiele telefoons die kwalitatief en stevig zijn zodat hun investering lang meegaat.

Een aantal fabrikanten biedt dan ook een compleet assortiment mobiele telefoons voor bouwterreinen, bijzonder stevige smartphones en andere mobiele telefoons met een buitengewone weerstand.

Van eenvoudige ‘feature phones’ met een toetsenbord en een display zonder internet of geharde smartphones met 4G en een veeleisende weerstandsindex IP (IP54, IP66, IP68), uitgebreide assortimenten zijn verkrijgbaar van MTT, Kyocera, Facom of energizer mobile.

Deze onbreekbare 3G of 4G mobiele telefoons of eenvoudig bedoeld voor outdoor gebruik functioneren voor het merendeel onder Android en zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën (draadloos opladen, nfc) zijn bestand tegen schokken en stof en zelfs onderdompelen.