Wat is de prijs van een digibord ?

Het installeren van een digibord biedt vele voordelen, zowel als praktisch. Door zijn gebruiksgemak en flexibiliteit is een slim board inderdaad de bron van veel besparingen. Ze kunnen worden vermenigvuldigd als u een videoconferentie kunt doen, wat de reiskosten van een bedrijf kan verlagen. Als de prijs van een Smart Board biedt een lange tijd een aankoop barrière was, biedt de markt nu veel modellen van grotere mogelijkheden die kunnen worden uitgebreid met geavanceerde technische kenmerken . We raden u daarom aan om de onderstaande prijs en technische vergelijking van de 3 bestsellers op de markt te vinden om de vraag te beantwoorden: wat is de prijs van een smart board   en zal deze aan mijn behoeften voldoen?

ViewSonic ViewBoard IFP6532 : de laagste prijsviewboard

ViewSonic, opgericht in 1987 in Californië, werd al snel een belangrijke speler op de markt voor visuele weergaven. Met een voortdurende toewijding aan het leveren van visuele uitmuntendheid gedurende meer dan drie decennia, is ViewSonic geëvolueerd tot een toonaangevende leverancier van visuele oplossingen. Het Digibord IFP6532 is ontworpen voor het onderwijs en heeft indrukwekkende specificaties voor het goedkoopste smart board op de markt

De essentiële punten van de ViewSonic Viewboard IFP6532

Touchscreen 165 cm 4K
Android 9.0-systeem
Touch-technologie: infrarood
Luidsprekers 2 x 10 Watt
Scherm delen draadloos of met HDMI
Connectiviteit: optionele WiFi-module / geen Bluetooth
Slot voor PC Intel OPS-formaat (PC OPS optioneel)

 

 

 

 

Samsung Flip Pro : de beste prijs-kwaliteitverhouding

samsung flip: tbi voor de beste prijs-kwaliteitverhouding De komst van Samsung in 2019 op de markt voor interactieve whiteboards heeft een flink aantal historische fabrikanten wakker geschud, vaak B-merken die instapproducten importeren. Met zijn Flip-assortiment variërend van 55 tot 85 inch, voldoet Samsung nu aan alle soorten professionele en educatieve behoeften. Hun in-house Tyzen OS maakt ze minder veelzijdig qua toepassingen, maar kan ook een garantie zijn voor veiligheid en betrouwbaarheid.

De essentiële punten van het Samsung Flip-assortiment:

 • Schermen 4K UHD .
 • Meerdere schrijf- en tekenmodi.
 • Een intuïtief besturingssysteem maar beperkt in termen van downloadbare applicaties of widgets.
 • Draadloos casten naar het scherm met touch feedback

 

BEKIJK DE PRIJZEN VAN HET SAMSUNG FLIP ASSORTIMENT

 

Huawei IdeaHub: Topklasse voor een gecontroleerde prijs

 

Huawei IdeaHub S2 65 inch Het Huawei IdeaHub-assortiment omvat twee soorten interactieve schermen: "klassiek" Smart Board met annotatie- en presentatiefuncties dieideahub meer gericht zijn op het onderwijs en Smart Board met volledige video conference systeem geïntegreerd (dit d.w.z. webcam, microfoons en luidsprekers) waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor de zakelijke markt.

De technische bijzonderheden van de Huawei - schermen worden gepusht, waarschijnlijk een beetje te veel voor een occasionele gebruiker, de nerd, hij zal daar zeker zijn geluk vinden (we moedigen je aan om de volledige demo van het scherm te bekijken die beschikbaar is op zijn bestandsproduct ).

De essentiële punten van de Huawei Ideahub S 65 inch

 • PC geïntegreerd: Intel® Core™ i5 - 8 GB RAM - 128 GB SSD;
 • Zero bonding touch-oppervlak voor natuurlijk schrijven en aanraken
 • Acoustic Fence technologie annuleert geluid buiten de camera volledig
 • Glanzende plaat en designvoet
 • Opwaardeerbaar naar Windows via OPS-slot

 

 

BEKIJK DE PRIJZEN VAN HET Smart Board HUAWEI IDEAHUB-ASSORTIMENT

 

Microsoft Surface Hub 2s prijzen Microsoft Surface Hub 2S 85 inch: van Rolls Royce van het interactieve scherm.

Dit interactieve scherm is het resultaat van eis Microsoft en dit wordt weerspiegeld in de prijs, die tussen de € 24.000 en € 25.000 ligt , afhankelijk van de wederverkoper. . Een product heeft uiteindelijk alle functies samen die je nodig hebt met een hoogwaardige kwaliteit en ultramoderne technologie die trouw is aan de geest van de Amerikaanse reus. De Surface HuB 2S wordt uw nieuwe vergaderruimte, de interactieve whiteboard-functie is de beste tool voor uw uitwisselingen en de videoconferentie -service is standaard met alle benodigde hardware.

De grote kracht van dit Smart Board is de native integratie van een Windows 10-besturingssysteem . Dit is wat we kunnen verwachten van een Microsoft -product, natuurlijk zal de hele Office 365-softwaresuite compatibel zijn, toegevoegd de videosystemen van Teams en Skype voor Bedrijven. Dit is wat we leuk vonden aan de Surface Hub 2S:

 • Standalone vergaderruimte met ingebouwde Teams
 • Camera- en schermresolutie 4K UHD , Professionele microfoons en luidsprekers
 • Capacitief touchscreen met optische binding, hetzelfde aanraakgevoel als een smartphone
 • WIFI-verbinding, scherm delen draadloos in Bluetooth

 

 

Bekijk de prijs van de Microsoft Surface Hub 2S 85 inch

 

Om alles te weten te komen over interactieve whiteboards, kan u ons per telefoon of per mail contacteren. Ook kan u de volgende aankoopgids consulteren: Smart Board aankoopgids We staan in contact met de grootste schermfabrikanten en onze dagelijkse uitwisselingen met onze klanten ons in staat u een service aan te bieden die altijd beter is aangepast aan uw vergaderruimtes.