Professionele Walkie Talkie

Professionele vergunningsvrije portofoon

Professionele vergunningsvrije portofoon

Kies hier uw professionele portofoon vergunningsvrije uhf vhf in de grootste catalogus op internet. de hier gepresenteerde portofoons zijn comunicatiemiddelen die stevigheid en een groot bereik bieden. . Een draagbare, professionele portofoon van het merk Motorola, Kenwood of HYT garandeert u stevigheid en een eenvoudig gebruik.Met een professionele breedvak portofoon communiceert u gratis op 8 tot 220 kanalen binnen een straal van een aantal kilometer en beschikt u an een ruime keuze aan accessoires (oortjes, losse microfoon, opneempedaal) voor uw beroep. Bekijk de serie PROFESSIONELE WALKIES-TALKIES MET VERGUNNING

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Een professionele portofoon onderscheidt zich door een aantal kenmerken van een publieksproduct.

De meeste hebben bijvoorbeeld geen display, omdat deze het product aanzienlijk kwetsbaarder maakt. Zonder deze optie heeft de portofoon een voorkant die bestand is tegen vallen of andere slechte behandelingen die de portofoon zou kunnen ondergaan. Een ander kenmerk van een professionele portofoon is de batterij: deze heeft meer vermogen voor een hele dag gebruik op het werk zonder te hoeven opladen.

de kwaliteit van de antenne van een professionele breedvak portofoon biedt meer bereik op elk soort moeilijk terrein in de stad of de natuur.

De radio-ontvangers vergunningsvrije op deze pagina zenden uit op de UHF-frequentie PMR446 ek kunnen dus zonder heffing of abonnement overal in Nederland gebruikt worden.

de prijs van deze draagbare producten varieert volgens het merk (motorola, kenwood, midland ...), de weerstandsnorm, het bereik en de beschikbare accessoires: trilfunctie, losse microfoon, oortjes, Nimh-batterij enz.

Onze in radiocommunicatie gespecialiseerde teams, partners van Motorola en Hytera, hebben zorgvuldig de beste productreferenties uitgekozen die wij u hier tegen de beste prijs presenteren. Neem gerust contact met ons op om u te begeleiden in uw keuze van de radio die het best aan uw behoeften voldoet.