Portofoon met vergunning

Portofoon met vergunning

Portofoon met vergunning

Walkes-talkies met vergunning zijn radiozenders-ontvangers die door hun zendvermogen en de gebruikte frequentiebanden een vergunning van Agentschap Telecom noodzakelijk maken. Als deze vergunning verkregen is, krijgt u een frequentieband toegewezen waarop uw uw radio’s kunt gebruiken binnen de vastgestelde zone zonder dat andere gebruikers kunnen interfereren met uw communicatie. De meest verkochte portofoon in het assortiment met vergunning is de motorola CP040, al een aantal jaar de ster van deze markt. Hytera, Motorola en Kenwood zijn de grootste fabrikanten van professionele portofoons met vergunning. Alle radio’s die in deze categorie gepresenteerd worden, kunnen door ons geprogrammeerd worden voorafgaand aan de levering, zodat uw portofoon bij ontvangst klaar is voor gebruik.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

  1. 1

  1. 1

Wat is een portofoon met vergunning?

Professionele portofoons met vergunning zijn producten die functioneren op de frequenties UHF of VHF, met een vermogen tussen 1 en 5 Watt volgens de gebruikte band. Voor het gebruik hiervan is een declaratie bij het ARCEP en de betaling van een heffing noodzakelijk, variabel volgens de gedekte zone en het aantal portofoons (wij kunnen deze declaratie op verzoek verzorgen).

De voordelen van professionele draagbare radio’s zijn talrijk, buiten het grote vermogen waardoor portofoons met een groot vermogen gebruikt kunnen worden en frequenties zonder andere gebruikers bieden ze geavanceerde signaleringsfuncties (5 ton, CTS ...) waarmee externe apparatuur kan worden ingeschakeld (alarm, openen van slotplaten ...) en communicatie tussen twee personen of in de vorm van groepen en subgroepen.

Portofoons voor professioneel of geavanceerd recreatief gebruik bestaan in twee soorten: analoog zonder enige latentie en een uitzendvermogen van 5 Ton of digitaal met een optimale geluidskwaliteit en 2 gelijktijdige communicaties op dezelfde frequentie.