Elektronische betaalterminal

Elektronische betaalterminal

Met de populaire populariteit van contact- of contactloze bankkaartbetalingen zijn uw handsets en professionals essentieel geworden om uitgerust te worden met een betrouwbare en goedkope elektronische betaalterminal. Een terminal op maat van uw behoeften kan de klantervaring verbeteren en de efficiëntie van uw transacties verhogen. In dit artikel gaan we dieper in op de werking van MKB, weten we wat je zoekt, veranderen we het type en de merknaam die je in het verleden tegenkomt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Betaalterminals: optimaliseer uw banktransacties

Wat is een betaalterminal?

Een POS is een elektronisch apparaat dat u accepteert en ontvangt wanneer uw creditcard wordt geaccepteerd. Deze verbinding vereist dat de servers van de banken worden geverifieerd en dat de transactie door u wordt geautoriseerd. De nieuwe technologie van terminals omvat draadloze GPRS-, WiFi- en Bluetooth-connectiviteit. Er is een ruim aanbod aan meubilair, afhankelijk van de specifieke aard van deze activiteit.

Bestel de terminal voor uw handel

Het gebruik van een terminal heeft verschillende voordelen voor verkopers:

Transactie-efficiëntie: POS moet vooraf worden verzonden om ervoor te zorgen dat de informatie die u ontvangt correct is.
Verbeterde klantervaring: Door een vlotte in probleemloze betaalervaring die u biedt, verhoogt u de klanttevredenheid.
Let op: als u uw verzoek accepteert, kunt u een eventuele impuls openen.
Verminderde frauderisico's: MKB-bedrijven zijn uitgerust met uitgebreide beveiligingsmaatregelen zoals EMV, die bescherming biedt tegen fraude met het klonen van kaarten.

Vervolgens kunt u de TPE wijzigen naar het juiste merkteken.

Als u TPE op de markt brengt, moet u de specificatie wijzigen:

Grote POS: Ideaal voor sedentaire bedrijven zoals winkels of restaurants. Dit type POS is meestal verbonden met een kassa en vereist een kabelde verbinding.
Mobiele TPE's: Deze TPE's ondersteunen 24 uur per dag activiteiten (taxi's, naar de deur gaan) en maken gebruik van GPRS- of Bluetooth-verbinding en zijn compatibel met smartphones en tablets.
Contactloos TPE: NFC-technologie (Near Field Communication) maakt een van deze apparaten realtime beschikbaar wanneer uw smartphone wordt gebruikt.
Als TPE weet je dat het om een verandering in activiteit gaat, het is mogelijk om de mobiliteit en connectiviteit in het volume te herkennen.

Gebruik van TPE's in het veld

Nieuwe technologie, van Bluetooth, WiFi en GPRS tot TPE's, kan flexibel en in elke ruimte worden ingericht. Je kunt de volgende woorden lezen, openluchtmarkeringen, maar sommige van deze dingen zijn veilig. U kunt de SumUp Air echter wel op uw smartphone of tablet op de bètaterminal gebruiken, waardoor u een grote mobiliteit heeft en er gebruik van kunt maken.

Prijzen en mogelijkheden voor het huren en kopen van VSE's

Uiteraard variëren de variaties van VSE afhankelijk van het model, de hefboomwerking en het type contract dat wordt ondertekend (huur of aankoop). Dit is essentieel om ervoor te zorgen dat u zich er geen zorgen over hoeft te maken.

Het huren van een kassa kan voordelig zijn voor verkopers die hun kosten vaak verlagen en willen profiteren van de ondersteunings- en onderhoudsservice die in zijn contract is opgenomen. Aan de andere kant kan een TPE op de lange termijn winstgevender blijken als u een hoog inzamelingsvolume verwacht. officeeasy biedt voor u een huuraanbod aan bij KMO's toegankelijk vanaf € 10 per man en voor een geïnstalleerde terminal.

Pas op voor transacties uitgevoerd door TPE

De klanten van TPE zijn altijd bereid op de hoogte te zijn van uw transacties. Deze omvat de verwijzing van EMV-standaarden (Europay, Mastercard en Visa), het bruik van de pincode voor het geautoriseerde van transacties en het decoderen van gegevens die tijdens het betalingsproces worden verzonden.

Het is essentieel dat uw handen worden overgenomen door een bepaald systeem dat wordt beïnvloed door uw activiteit, zodat uw handen effectief en efficiënt kunnen worden gemonitord. Aarzel niet om de verschillende opties op de markt te vergelijken en houd rekening met uw specifieke behoeften op het gebied van mobiliteit, connectiviteit en ophaalvolume om de beste mogelijke keuze te maken. Ontdek hier de beste van grote merken als Ingenico, Pax of Veriphone.

Header