Headset Lync en Skype

Skype Headset

Skype Headset

De headsets voor Skype for Business, ook wel Microsoft teams genoemd, bieden vele voordelen voor gebruikers van Microsoft 365, het Microsoft-platform voor eenvormige communicatie bestemd voor bedrijven. Een headset die is geoptimaliseerd voor Lync of Skype enterprise wordt onmiddellijk herkend en beschikt over alle functies die geboden worden dor het communicatiemiddel Office 365 (afhankelijk van de capaciteiten van uw headset of conferentiesysteem). De gebruiker kan dan ook het geluidsvolume regelen, zijn correspondent in de wacht zette, de microfoon uitschakelen, opnieuw bellen enz. Onze specialisten staan telefonisch tot uw beschikking op 024 80 80 149 (nationaal nummer) om u te adviseren of een offerte op te stellen voor Jabra, Sennheiser of Plantronics.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

  1. 1

  1. 1

Wat is een geoptimaliseerde headset voor eenvormige communicatie?

Op basis van nauwe samenwerking met Microsoft en andere grote providers bieden verschillende fabrikanten audio-oplossingen als pc-headsets of conferentiesystemen die een onberispelijke ervaring bieden met hun voice-applicaties op IP zoals Office 365, Microsoft Teams, Microsoft Skype for business (Microsoft lync), Cisco Jabber of  IBM Sametime®.

Jabra, Sennheiser en Plantronics bieden voortaan complete productseries bedrade of draadloze headsets en ‘UC Ready’ die met een bij het aansluiten ervan herkend worden door uw app voor eenvormige communicatie en directe toegang bieden tot de voornaamste belfuncties met behulp van toetsen op de speaker of het snoer van de headset.

Een headset gecertificeerd Skype for Business kan bijvoorbeeld het volume regelen, een oproep aannemen/neerleggen, in pauze zetten of de microfoon uitschakelen met een druk op de speciale toetsen voor deze functies. Buiten deze voordelen profiteren gebruikers van eenvormige communicatiesystemen ook over een hoogwaardig geluid en dus in het algemeen een maximale gebruikerservaring.