Digital Signage display

Digital Signage display

Digital Signage

Met een Digital Signage display kunt u allerlei soorten multimedia-inhoud uitzenden, zoals informatie, video's, webpagina's, illustraties... Perfect voor uw zakelijke communicatie, deze digitale dynamische schermen zijn verkrijgbaar met of zonder software, voor indoor of outdoor, met of zonder touch, en bieden een optimale beeldkwaliteit. OfficeEasy adviseert u in het bijzonder de professionele beeldschermen van Samsung of LG die een geïntegreerde digitale mediaspeler hebben, maar ook de beste modellen van Iiyama , Philips en Sony aan de laagste prijzijn. Contacteer onze experten om u te helpen bij het kiezen van de digital signage display die het beste past bij het project van uw bedrijf.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een digital signage display?

Digital signage , ook wel digital display of professioneel beeldscherm genoemd, digitaal of interactief, maakt de distributie van multimedia-inhoud mogelijk (graphics, illustraties, internetpagina's, video's, berichten, RSS-feeds, animaties, PowerPoint-presentaties, enz.)

Of het nu gaat om een scherm voor een restaurant, een supermarkt, een apotheek of de receptie van een bedrijf , met deze nieuwe communicatietools kunt u ze op afstand en in realtime beheren op een apparaat dat is aangesloten op het scherm, de speler. De mediaplayer kan de vorm hebben van embedded software, waardoor er geen extra randapparatuur of aanvullende apparatuur zoals een USB-sleutel of een laptop nodig is.

Digital signage is een modern alternatief voor posters, maar ook voor papieren folders, leien en andere informatieborden. Een aantrekkelijker en gemakkelijker te beheren digitaal scherm maakt het mogelijk om de uitgezonden inhoud in realtime te wijzigen om aan specifieke behoeften te voldoen (schema's, weer, enz.) en zo beter op de doelgroep te worden gericht.

Waarom een digital signage display gebruiken?

Een dynamisch scherm biedt vele voordelen afhankelijk van de nagestreefde doelstellingen:

  • Geanimeerde inhoud trekt meer de aandacht en wordt vaak beter onthouden dan een statische weergave.
  • U kunt hetzelfde bericht tegelijkertijd naar verschillende displays sturen
  • Veel van digital signage oplossingen maken het mogelijk om de uitzending van informatie op bepaalde data en tijden te plannen .
  • wijzigigen van de content zijn onmiddellijk.
  • De digital signage geeft u de mogelijkheid om advertentieruimte te verkopen aan adverteerders.
  • Het geeft een moderne look aan uw bedrijf 

Hoe werkt een Digital Signage display concreet?

De content kan via USB, HDMI of over het lokale internet-netwerk naar de display gestuurd worden. Het meest gangbare is om gebruik te maken van de geïntegreerde mediaspeler en deze aan te sturen via het lokale (wifi)netwerk. Zowel Samsung als LG hebben gratis én betalende software voor digital signage. Deze software kan u op een computer/smartphone/tablet installeren of rechtstreeks via een webbrowser bedienen. U maakt uw content aan op de digital signage software, of u uploadt deze, vervolgens kiest u de tijdstippen waarop het scherm actief moet zijn en de content wordt via wifi gedownload naar het interne geheugen van de display. Het beeldscherm zal vervolgens uw content afspelen op de gekozen tijdstippen. De display zal zichzelf automatisch aan- en uitzetten.

Wat zijn de veschillende types Digital Signage beeldschermen?

Er bestaat verschillende categoriën beeldschermen voor digital signage. Het is van groot belang dat u het scherm kiest dat het best past bij uw gebruik:

Indoor schermen

Deze schermen zijn geschikt voor gebruik binnen. Deze worden bijvoorbeeld gebsuit in een vergaderzaal, een onthaalruimte of in een restaurant. Deze displays hebben een lage helderheid en hebben geen anti-reflactie coating. 

Vitrine display

Deze displays hebben een hele hoge helderheid. Dit is belangrijk omdat de content goed zichtbaar moet zijn op een zonnige dag. Verder hebben deze digital dignage displays een anti-reflectie coating en zijn hebben ze een beschermlaag tegen direct zonlicht. Een indoor scherm kan in geen geval in direct zonlicht geplaatst worden, anders neemt u het risico dat de display verkleurt of beschadigd raakt.

Outdoor display

Een outdoor diplay heeft nog een hogere helderheid dan een vitrine display en is bovendien ook water- en stofdicht en is vandalisme bestendig. Dit type beeldschermen worden vaak in een totem geplaatst op het voetpad in winkelstraten of aan buitenmuren bevestigd van bedrijven of winkels

De digital signage : een echt communicatiemiddel

Lange tijd bleef het enige middel voor een bedrijf om te communiceren met zijn klanten, zijn prospects of zijn medewerkers de commercial paper-poster.
Vandaag is het deel uitmaken van een digital signage -project een essentieel element gebleken op het gebied van interne of externe communicatie voor bedrijven, winkelcentra, apotheken en andere bedrijven en verkooppunten die gerichte informatie willen verspreiden.

Welk digital signage project voor mijn bedrijf?

Voordat je begint met het kiezen van je dynamische ledscherm , is het belangrijk om de aard van de uitzending die je wilt uitzenden te definiëren. Met deze technologie kunt u informatie verspreiden onder uw medewerkers, berichten uitzenden naar mensen op openbare plaatsen of commerciële inhoud uitzenden naar uw klanten.
Dit verspreidingsinstrument moet worden geïntegreerd in een echte communicatiestrategie en is te vinden op verschillende plaatsen zoals winkels, kleine, grote of middelgrote oppervlakken, vervoersterminals zoals treinstations, luchthavens, bus- of metrostations, in ziekenhuizen of zelfs langs openbare wegen.
De digitale weergave op het scherm kan ook binnen bedrijven worden gebruikt om instructies of informatie te verspreiden in vergaderruimten, rustruimtes en alle plaatsen waar personeel aanwezig is.

Public display : Eenvoudige installatie

Het materiaal dat nodig is voor een verspreidingscampagne van digital signage omvat drie hoofdelementen:

• Een computer die is aangesloten op een internetverbinding waarop software wordt gehost voor het maken van de uit te zenden inhoud
• Een dynamisch scherm waarmee u de gemaakte inhoud kunt projecteren. Afhankelijk van het gebruik binnen of buiten, zal de keuze van de gebruikte technologie verschillen. LED- of Micro-LED-schermen hebben zeer verschillende kenmerken wat betreft de kwaliteit van het beeld en de blootstelling aan licht.
• Een doos die de verbinding maakt tussen het beeldscherm en de speler digital signage van de computer

Deze apparatuur maakt het mogelijk om inhoud te creëren, communicatie te plannen en zelfs de verspreide informatie in realtime bij te werken. Ideaal als het gaat om het actualiseren van promoties op verkooppunten of het aanpassen van content op klantsegmentatie of type doelgroep.
Fabrikanten die experts zijn in deze dynamische schermsystemen, bieden nu apparatuur met indrukwekkende prestaties, zoals beheer via aanraakschermen of ondersteuningsformaten tot 55 inch. De producten van het merk LG of Samsung Signage lopen voorop in de digital signage -technologieën.

Wat zijn de voordelen van communiceren via digital signage ?

Een zeer heldere digitale signage-oplossing voor buiten , in etalages of binnenshuis, heeft onmiskenbare voordelen op het gebied van tijdbeheer, snelheid van implementatie en enorme kracht om de aandacht van het betrokken publiek te trekken. De digital signage biedt een modern en aantrekkelijk alternatief voor bedrijven:

• Snelheid van uitvoering bij het creëren van inhoud of berichten dankzij krachtige en gebruiksvriendelijke software.
• Interactiviteit met het publiek. Met de vele mogelijkheden van visuele en geluidseffecten is het mogelijk om in te spelen op het gedrag van klanten of medewerkers.
• Marketingharmonie tussen het merkimago van het bedrijf en respect voor de grafische kenmerken van logo's en visuals.
• Tijd besparen en reageren op de snelheid van updates.
• Optimalisatie van de verkoop door de aanpasbaarheid van digitale displays in realtime. Inkomstenbeheer, prijswijzigingen of promotionele uitzendingen worden kinderspel.

Met sociale netwerken is de digital signage nu een essentiële oplossing voor elk bedrijf dat wil opvallen, effectief en gericht wil communiceren met zijn klanten of dat kwalitatieve mediacommunicatie op zijn terrein wil.

Header