Mobiele telefoon BIW

BIW-telefoon

BIW-telefoon

BIW-telefoons zijn klassieke modellen of smartphones bedoeld voor de bescherming van individuele werknemers. Elke BIW-telefoon hier is zorgvuldig geselecteerd op het respect van de meest strikte normen op het gebied van stevigheid en batterijduur. BIW-mobiele telefoons bieden een aantal alarmen, van het verlies van verticaliteit tot de afwezigheid van beweging en een vrijwillig alarm. 

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Waarom zou u zich uitrusten met een BIW mobiele telefoon?

De BIW-technologie (voor ‘Bescherming Individuele Werknemer’) maakt het voor mobiele telefoons die hiermee zijn uitgerust mogelijk om een alarm te verzenden in geval van een val of de afwezigheid van beweging van de persoon die ermee is uitgerust. Het BIW-alarm wordt via het mobiele netwerk naar een of meerdere nummers verzonden, per sms of per afzonderlijke oproepen.

Welke norm respecteert een BIW mobiele telefoon?

Individueel werk kan beschouwd worden als een risico, om medische of psychologische redenen met betrekking tot de werknemer zelf, of in de context van gevaarlijk werk of potentieel geweld van buitenaf. 

vinden

OfficeEasy, specialist in BIW mobiele telefoons, presenteert een uitgebreide keuze aan geteste producten om voor minder geld in uw BIW DATI-uitrusting te investeren. Neem gerust contact met ons op voor informatie of een offerte.

U vindt op de site ook een compleet assortiment Atex-telefoons voor gebruik in een risicovolle omgeving.