Hytera Portofoon

Hytera Portofoon

Hytera Portofoon

OfficeEasy specialist in radiocommunicatie presenteert u het assortiment portofoons van Hytera. Professionele radio’s van Hytera zijn in twee groepen verdeeld: de serie HYT voor analoge radio’s met en vergunningsvrije en de serie HYTERA bestaand uit digitale DMR portofoons. Neem gerust contact met ons op voor inlichtingen over radiocommunicatie of professionele breedvak portofoons, analoog of digitaal. OfficeEasy is gecertificeerd wederverkoper Nederland vermeld op de HYTERA-site en levert uw bestelling in 48 uur overal in Nederland. 

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Waarom zou u een portofoon van Hytera kiezen? Hytera Communications is een filiaal van Hytera, een bedrijf dat in 1993 is opgericht en vele malen is onderscheiden voor zijn innovaties. Het assortiment van deze fabrikant bestaat uit twee delen: de HYT-producten, analoge radio’s met of vergunningsvrije en de portofoons Hytera, allemaal digitaal maar compatibel met de voorgaande generaties radio’s en geopend op de nieuwe technologie DMR (digital mobile radio).

De productserie HYT

Deze geheel analoge zenders-ontvangers worden uitgevoerd in vier modellen: de TC-320, een kleine portofoon bedoeld voor recreatief gebruik; de 446S, bestseller uit het assortiment vergunningsvrije en breedvak, en de tweelingbroers TC610 en TC620, radio’s met vergunning, de eerste geheel waterdicht IP68 en de tweede IP54, bestand tegen fijn stof en spatten; De portofoons HYT zijn na programmering via een speciaal softwareprogramma, allemaal compatibel met de series pro en recreatief van Motorola, Midland, Kenwood en Icom. Ze worden standaard geleverd met een afzonderlijke antenne en oplader, de traditionele accessoires zijn als optie verkrijgbaar: oortjes en microfoons, meervoudige opladers, etuis enz.

De productserie Hytera DMR

De vele digitale zenders-ontvangers van de fabrikant zijn voornamelijk voor professionals bedoeld (behalve de PD365LF), ze gaan van een eenvoudig product tot een product met bijzonder hoge weerstand en zelfs producten die voldoen aan de Atex-normen. Ze maken trunk-gebruik mogelijk en bieden geavanceerde functies (5 ton, deuropening, kanalen beluisteren, tekstberichten verzenden) en worden in vele beroepen gebruikt als onmisbare hulpmiddelen die de efficiency aanzienlijk verhogen. Alle DMR zenders-ontvangers van Hytera die hier gepresenteerd worden, hebben 2 jaar garantie en profiteren 5 dagen per week van de service van de radioadviseurs van OfficeEasy per chat, e-mail of telefoon.

Hyt is momenteel de 2e fabrikant wereldwijd van radiocommunicatiesystemen achter Motorola en voor Alan Midland en het Japanse Kenwood.