Jabra ENGAGE - koopwijzer

Het Jabra 94xx-assortiment is vervangen door een nieuwe reeks draadloze headsets van Jabra; het Jabra Engage-assortiment. Met 6 beschikbare modellen is uw headset geschikt aan de meeste van uw wensen. Wij helpen u, bij het maken van uw keuze in deze serie en begrijpen de essentiële verschillen tussen elke headset.

Headsets zijn momenteel essentiële accessoires, ze worden gebruikt voor professionele doeleinden. Sommige mensen gebruiken ze om te telefoneren, terwijl anderen besluiten om ze te kopen voor het houden van online videoconferenties. Er is echter een goede diversiteit aan headsets op de markt. Het gebeurt zelfs, dat we onszelf verliezen in de vele keuzes. Het merk Jabra heeft daarom besloten, om een nieuw assortiment headsets zo effectief en praktisch mogelijk te maken. Hierdoor kan de mondelinge communicatie altijd efficiënt verlopen!

Het Jabra engage-assortiment biedt ons twee soorten headsets. Neem hiervoor bijvoorbeeld de Jabra engage 75 en de Jabra engage 65. Natuurlijk ligt het verschil in de functionaliteit, maar ook in het toekomstig gebruik. Bij elk type headset zijn drie verschillende modellen beschikbaar: er is mono. Zoals de naam al aangeeft, heeft deze slechts één oortelefoon; ten tweede, de stereo. Twee hoofdtelefoons staan tot uw beschikking; en tenslotte de verstelbare. Deze laatste headset geeft u de mogelijkheid om hem op verschillende manieren te dragen.

De technologische explosie in de wereld van vandaag heeft eraan bijgedragen dat de meeste headsets "draadloos" zijn. Daarom past de Jabra Engage-reeks dezelfde modus toe. Zoals we al weten, zijn dit soort headsets erg populair! Naast het vermijden van een in de klit geraakte kabel, wordt de werkruimte geoptimaliseerd. Een kleine ruimte is niet langer een probleem voor het personeel. Om deze situatie te illustreren, nemen we een concreet voorbeeld. Wanneer er voorheen slechts één persoon in een kantoorruimte kon werken, kunnen er vandaag drie mensen tegelijk werken. Bovendien, ongeacht de omstandigheden waarin uw werkruimte zich bevindt, zullen deze headsets uw werk comfortabeler maken, dankzij het betere bereik en de audiokwaliteit.Het Jabra Engage assortiment 

De Jabra Engage 75 headset

Op welk apparaat overweegt u de headset te gebruiken? Is het voor op de pc, Mac, mobiele telefoon of vaste lijn zijn? Jabra 75 headsets zijn voor elk apparaat geschikt. Bovendien worden ze "5-in-1 headset" genoemd. Met andere woorden, een gelijktijdige verbinding is mogelijk en dit op 5 verschillende apparaten, waaronder: de vaste telefoon, de softphone, de analoge telefoon en twee Bluetooth-apparaten. Geen enkel excuus voor niet-beschikbaarheid is hierdoor nog geldig.


De Jabra Engage 65 headset

In tegenstelling tot de Jabra 75 headsets, werkt deze alleen op de pc, Mac en vaste lijn. De prestaties zijn echter nog steeds verzekerd! Ze kunnen tegelijkertijd verbinding maken met twee verschillende apparaten: een softphone en een vaste lijn.6 GOEDE REDENEN OM VOOR HET JABRA ENGAGE ASSORTIMENT TE KIEZEN

Een verzekerd luistercomfort

Er gaat niets boven een goede verstaanbaarheid van uw telefoongesprekken! Wist u dat dit heel goed mogelijk is, zelfs in gebouwen die worden blootgesteld aan onplezierige geluiden? Zorg ervoor, dat u een van de Jabra Engage-headsets tot uw beschikking heeft! De verdienste die het hoorcomfort dat dit accessoire biedt, wordt toegeschreven aan de microfoons. Ze laten geavanceerde ruisonderdrukking toe, dit is mogelijk door de software van de headsets. Het omgevingsgeluid wordt hier namelijk gescheiden van het stemgeluid. Tegelijkertijd heeft de gebruiker de mogelijkheid, om het geluidsniveau van inkomende oproepen naar wens in te stellen.

Onderbreking staat niet in het Jabra engage woordenboek 

Worden onderbroken in het midden van een telefoongesprek of tijdens een audiovisuele conferentie is erg onaangenaam! Toch wordt dit probleem vaak tegengekomen. Met het Jabra Engage-assortiment kunt u dit voorkomen. Terwijl u draadloos verbonden bent, is de verbinding die gebruikers van deze Jabra-headsets hebben, de best mogelijke! Bovendien bestaat er de mogelijkheid, om van het kantoor weg te lopen terwijl u aan de lijn blijft. Dit is mogelijk, tot een afstand van 150 meter. Op deze manier bent u zowel beter in multitasking als productiever!

Ook aan het design van de headset is gedacht 

Laten we de esthetische kant van het Jabra Engage-assortiment niet vergeten! De headset past zich aan elk type kantoor aan - ongeacht de bouwstijl, de indeling van de meubels, enz. Bovendien, zoals hierboven vermeld, heeft u de keuze tussen drie soorten draagstijlen: de eerste vormt als een hoofdband (voor mono); het is hetzelfde voor de tweede, behalve dat deze stereo is; de derde zal rond de achterkant van de nek zitten en uiteraard heeft hij maar één koptelefoon. Stijl, veiligheid en comfort zijn dan ook zeker aanwezig. De oorkussens zijn eigenlijk heel comfortabel, we zullen dit aspect verder bespreken in onze toekomstige test.

Zo zit het met de beveiliging 

Het merk Jabra heeft zijn bijzonderheden. Bijvoorbeeld de technologie welke zo is ontworpen, dat deze de veiligheid van zowel de gebruikers als de headsets zelf garandeert. Het is meer dan enkel de "weergave beveiliging". De bescherming werkt via een 256-bits AES-codering, die veel hoger is dan de codering welke normalerwijze wordt aangeboden. Draadloze invallen van andere apparaten worden u dan ook gespaard. De basisverificatie profiteert van 128-bits technologie. Net als alle andere patenten die Jabra tot nu toe heeft, is het ontwerp hiervoor in het eigen laboratoria gemaakt.

Ongeëvenaarde batterijduur 

In tegenstelling tot de meeste apparaten, welke vaak moeten worden opgeladen, hebben deze headsets een batterijduur waarvan u altijd al heeft gedroomd! U heeft de mogelijkheid om de gehele dag met uw klanten, prospects of andere gesprekspartners te telefoneren. Over het algemeen duurt de batterij namelijk 13 uur. Sommige typen Jabra Engage headsets werken 9 uur. Bovendien hebben deze headsets een functie waarmee ze snel kunnen worden opgeladen. In slechts 90 minuten is de batterij 100% op te laden terwijl de batterijmeter na 30 minuten al 40% weergeeft.

Makkelijk te gebruiken

Een moderne basis wordt geleverd samen met de headsets welke u heeft gekozen. Deze beschikt over een touchscreen, dat intuïtief is. U kunt bijvoorbeeld de apparaten welke ermee verbonden zijn zien, de status van de batterij en nog beter: u kunt er zelfs mee bellen! Wat betreft de configuratie, is het proces niet zo ingewikkeld als het misschien klinkt. Probeer het en u zult zien! Wat betreft de plaats die het inneemt, hoeft u zich ook geen zorgen te maken! Deze basis maakt helemaal geen gebruik van omvangrijke headsets. Integendeel, een kleine ruimte is voldoende om ze weg te zetten. De micro USB-lader speelt hier een belangrijke rol, omdat deze dankzij het station dat de headset kan worden opgeslagen. Om tijd te besparen, kan er gedurende deze tijd bijvoorbeeld worden opgeladen.

Onze conclusie over het Jabra Engage assortiment 

Heeft u moeite zich te concentreren op uw oproepen, blijven uw collega's u lastigvallen? In dit geval blijft de Jabra Engage-reeks uw beste optie!

De headsets van dit assortiment bevatten wat we "Busylight-indicator" noemen. Als dit lampje brandt, geeft dit aan de omgeving aan dat u het druk heeft en dat u op geen enkele manier gestoord mag worden. Eén ding is zeker: uw productiviteit zal verhogen. Als aan de andere kant het rode lampje niet brandt, geeft dit aan dat u het niet erg vindt om gestoord te worden.

Ten slotte, is de gedeelde kantooromgeving momenteel een grote trend. Met andere woorden, verschillende gebruikers kunnen één en hetzelfde kantoor gebruiken. Is dit mogelijk met het Jabra Engage-assortiment? Inderdaad, dit is heel goed mogelijk! Daarvoor is het alleen nodig om de twee versies tegelijk te gebruiken: zowel de stereo als de mono. Maakt u zich geen zorgen, ze zijn aan te sluiten op dezelfde basis.

Kortom, de headsets van het Jabra Engage-assortiment zijn, zoals u waarschijnlijk al vermoedde, niet zomer headsets. Gezien alle kenmerken die ze hebben, bestaat er geen twijfel meer: dit is wat u nodig heeft! Als u bijvoorbeeld een ondernemer bent en uw bedrijf met headsets wenst uit te breiden, waarom dan niet voor het Jabra Engage-assortiment kiezen? Het wordt zeker goed ontvangen door uw personeel, ze zullen minder stress hebben dan met andere niet-functionele headsets.

Bekijk de beelden van de Jabra Engage Vergelijking van verschillende modellen Jabra Engage headsets

Jabra Engage 75 (Enkel- en dubbeloors)Jabra Engage 75 ConverteerbaarJabra Engage 65 (Enkel- en dubbeloors)Jabra Engage 65 Converteerbaar
Model
Model Hoofdband Om het oor, om de nek en om het hoofd te dragen Hoofdband Om het oor, om de nek en om het hoofd te dragen
Batterijduur bij een intensief gebruik 13 uur 9 uur 13 uur 9 uur
Te bedienen  Headset + Touchscreen op basis Headset + Touchscreen op basis Headset + knopjes op basis Headset + knopjes op basis
USB-verbinding 
Vaste telefonie aansluiting 
Bluetooth-verbinding 
Gelijktijdige verbindingen  5 apparaten 5 apparaten 2 apparaten 2 apparaten
Afstand  150 meter 100 meter 150 meter 100 meter
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE