officeeasy

De beste headsets voor Skype for business

en unified communications

 

Headsets welke gewijd zijn aan Unified Communications, zijn onmisbaar voor elk bedrijf dat Skype, Microsoft Lync of een ander VOIP-systeem gebruikt.

In tegenstelling tot eenvoudige USB-headsets, maken ze het mogelijk ten volle te profiteren van de functies die door operatoren worden geboden, zoals automatisch opnemen, volumeregeling van de headsets, weergave van bezettingsstatus, enz ...

Plug en play is eenvoudig te gebruiken en te implementeren  dankzij de verschillende technologieën van de marktleiders Plantronics, Sennheiser en Jabra.

 

 

  1   PLANTRONICS VOYAGER 5200 UC

voyager 5200 uc

 

Een van de beste opties voor ons, met betrekking tot het ontvangen en verzenden van oproepen via VOIP-software is ... een Bluetooth-headset.

Inderdaad, de Voyager 5200 UC is het ideale compromis in termen van uitvoerbaarheid, lichtheid en technische prestaties.

Na de tests in lawaaierige omgevingen, heeft deze headset ons verbaasd, met het krachige vermogen om omgevingsgeluiden te annuleren. De microstam van Plantronics beschikt over ​​niet minder dan vier microfoons, evenals een Windsmart-algoritme. Het resultaat is uitstekend: uw gesprekspartner verstaat u uitstekend, wat voor omringende geluiden er ook zijn. In combinatie met het HD-geluid van de belangrijkste VOIP-oplossingen, zoals skype for business (ex microsoft lync), Cisco jabber of Messenger, is deze specificiteit alleen al de aankoop waard.

Dit is nog niet alles: de headset kan worden verbonden met uw smartphone of uw computer via de Bluetooth-dongle. U kunt dankzij de volledige compatibiliteit met de spraakoproepen van Siri, Cortana en Google now, onderzoek doen, terwijl u in gesprek bent.

Voeg daar de slimme sensoren aan toe, die het automatisch opnemen mogelijk maken en de transporthoes met ingebouwde oplaadbatterij.

Deze informatie maakt een ideaal, efficiënt, comfortabel product, dat bruikbaar is op kantoor en geschikt is voor onderweg.

Verbinding : Bluetooth PC/Mobiel 

Ergonomie : ★★★★★

Geluid : ★★★★★

Prijs : ★★

 

  2   PLANTRONICS SAVI 740

casque compatible skype for business

Het Savi assortiment van Plantronics bestaat uit multifunctionele headsets die het basisstation verbinden met zowel uw pc voor VOIP-gesprekken, uw mobiel in bluetooth en uw vaste lijn. Dus ongeacht de bron van waaruit de inkomende oproep komt, beantwoordt u deze met een simpele klik op de headset. Uiteraard werkt dit hetzelfde voor de uitgaande oproepen.

Lichtgewicht en DECT (bereik van 50 m afstand van de basis), de Plantronics Savi 740-headset is een echte verbetering voor diegenen die dit type product dagelijks op kantoor gebruiken. De geluidskwaliteit is uitstekend voor u en uw correspondenten en de verschillende aangeboden draagstijlen (om het hoofd, om het oor of om de hals) zullen elke gebruiker tevreden stellen.

Verbinding : Bluetooth Mobiel / PC USB / Vaste lijnen 

Ergonomie : ★★★★

Geluid : ★★★★

Prijs : ★★

 

  3   JABRA PRO 930 MS

casque jabra uc

De Jabra 930 heeft vooral een tariefvoordeel ten opzichte van de concurrentie. Dit maakt de headset tot een wel te overwegen keuze voor diegenen, die de voordelen van draadloos unified communications en VOIP willen testen. De Pro 930 Jabra hier in zijn MS-versie (Microsoft Skype) maakt uitsluitend verbinding met USB op pc / Mac. De headset beschikt over een acceptabele inkomende en uitgaande geluidskwaliteit.

Omdat de batterij van het product in de headset is geïntegreerd en niet kan worden verwijderd, dient u wanneer de batterij leeg is, de headset in zijn geheel aan te sluiten op de USB-basis.

We geven toe, de materialen zijn goedkoper dan bij Plantronics, maar de prijs alleen is hier toch erg voordelig.

 

Verbinding : PC USB

Ergonomie : ★★

Geluid : ★★

Prijs : ★★