Biamp Gesproken ABC 2500

De Parlé ABC 2500 bar is een conferentie-audiobar met 27 microfoons en 2 luidsprekers. Maakt verbinding via USB.

SKU
OEMSBIABC2500
Garantie 3 jaar

Ref. :
910.0131.900

OEMSBIABC2500
Prijs 1.499,00 1.813,79 € 1.899,00 2.297,79
-21 % op adviesprijs € 1.899,00 bespaar € 400,00
Op voorraad
LeverkostenVanaf €4,99
Garantie3 jaar

Sterke punten van de Biamp Gesproken ABC 2500

 • Audiobalk voor geluidsopname en -weergave
 • Integreert 27 microfoons en 2 luidsprekers
 • Ideaal voor een vergaderruimte tot 15 personen
 • Gewoon aansluiten via USB
 • Geluidssignaalverwerking door DSP: helder geluid vastleggen
 • Akoestische echo-onderdrukking en ruisonderdrukking
 • Beamtracking: detecteert deelnemers en volgt hun bewegingen
 • Automatische versterkingsregeling: constant geluidsniveau
 • LED-lampjes om de werkstatus van de microfoon aan te geven
 • 2 x 20W geoptimaliseerds luidsprekers voor menselijke stem
 • Startfunctionaliteit: zelfkalibratie van het apparaat
biamp abc 2500

Wat zijn de kenmerken van de Biamp Gesproken ABC 2500 ?

Eigenschappen

Eigenschappen
Aantal deelnemers Tot 15 deelnemers
Type audiosysteem Soundbar + geïntegreerde microfoons

Inhoud

 • muurbeugel
 • Tafelpoot

Video

Omschrijving van de Biamp Gesproken ABC 2500

balk voor audio conference

De Parlé ABC 2500 audiobar

Voor uw videoconferenties en audioconferenties is geluid een essentiële variabele. Om samenwerking op afstand zo goed mogelijk te bevorderen, biedt Biamp u een hoogwaardige conferentiebar : de Parlé ABC 2500 audiobar.

Deze audiobalk maakt het vastleggen en weergeven van geluid mogelijk. Het is samengesteld uit 27 microfoons en 2 luidsprekers (2x20W) geoptimaliseerds voor de menselijke stem. Met een bereik van ongeveer 7 meter diep (in een klassieke akoestische omgeving) en een 170° opening , past perfect in een kleine of middelgrote vergaderruimte.

Er zijn verschillende montagemogelijkheden mogelijk. In een vergaderruimte kan je de bar boven of onder een scherm plaatsen, op een meubel of op een tafel plaatsen (inclusief muurbeugel en tafelpoot).


ABC 2500

Functies voor een betere geluidsopname

De Parlé ABC 2500 heeft 27 microfoons die verticaal en horizontaal over het hele oppervlak zijn verdeeld. De microfoons bevatten verschillende functies voor geluidsverwerking:

- Beamtracking: de 3 beamtracking- zones maken het mogelijk om deelnemers te lokaliseren en hun bewegingen te volgen. Dus zelfs wanneer de spreker beweegt, blijft de audio-opname op hem gericht.

- Automatic Gain Control (AGC): deze functie past het stemniveau van de deelnemers aan. Het doel is om een constant geluidsniveau te garanderen.

- Geavanceerde ruisonderdrukking: om helder geluid over te brengen, helpt de geavanceerde ruisonderdrukking constante en voorbijgaande ruis te onderdrukken . Het is in staat om menselijke spraak te identificeren, zodat uw gesprekspartners het geluid van airconditioning en toetsenborden niet horen.

- Akoestische echo-onderdrukking (AEC),


professionele geluidsinstallatie

Een plug & play audiosysteem

Bar Biamp sluit heel gemakkelijk aan via USB. U kunt hem aansluiten op uw laptop en uw vergadering starten op het platform van uw keuze. Je hebt ook de mogelijkheid om het te integreren in een systeem met de Devio SCR-10 conference hub of met de Barco Clickshare .

De startfunctie van Biamp maakt automatische kalibratie van de balk mogelijk. Het activeert de automatische configuratie en aanpassing van het apparaat. Druk gewoon op de knop aan de achterkant van de balk en hij analyseert de akoestische omgeving en past de juiste instellingen toe op de microfoons.

LED-indicatoren informeren u over de werkstatus van de microfoons. Wanneer rood, geeft de LED aan dat de microfoon actief maar gedempt is,