Video conference speakers

Video conference speakers

Microfoon Video conference

De audioapparatuur van video conference bestaat uit microluidsprekers, octopussen, speakerphones of soundbars die zijn uitgerust met multidirectionele microfoons waarmee de stemmen van de deelnemers kunnen worden gehoord en omgevingsgeluid wordt geëlimineerd. Verbonden via USB of Bluetooth, zorgt een octopus voor video conference die op uw vergadertafel wordt geplaatst voor geluid dat de interventies van uw correspondenten perfect reproduceert. De soundbars zelf zijn uitgerust met camera's die het voordeel bieden dat ze oplossing alles-in-één bieden: beeld / microfoons / luidsprekers.

Tonen als Foto-tabel Lijst

44 producten

  1. Behringer ULM202USB micro à main et récepteur USB

    BehringerULM202USB

    Twee handmicrofoons met dubbele USB-ontvanger voor draadloos en gelijktijdig gebruik
    • Microfoonsysteem draadloos, USB-aansluiting
    • Twee microfoons en een dubbele USB-ontvanger
    • Digitale of analoge audio-interface
    • Audio-opname van hoge kwaliteit met een bereik van 120 meter
    • Frequentieband draadloos: 2,4 GHz (zonder licentie)
    • Geïntegreerde volumeregelaars op microfoon
    Prijs 119,90 145,08 € 129,90 157,18
    Vergelijk het product
  2. Behringer ULM300USB

    BehringerULM300USB

    draadloos dynamische cardioïde microfoon met hoogwaardige pickup en USB-ontvanger
    • Dynamische handmicrofoon draadloos
    • USB-ontvanger voor aansluiting op uw computer
    • Audio-opname van hoge kwaliteit
    • 2,4 GHz-frequentieband
    • Maximaal bereik van 60 meter
    • Geïntegreerde volumeknoppen
    Prijs 99,90 120,88 € 119,90 145,08
    Vergelijk het product
Pagina
per pagina

Het gebruik van een video conference microfoon heeft verschillende belangrijke voordelen:

Verbeterde audiokwaliteit: de microfoons van video conference zijn speciaal ontworpen om superieure audiokwaliteit te leveren in vergelijking met microfoons die in laptops of webcams zijn ingebouwd. Ze maken een helderdere en scherpere stemreproductie mogelijk, waardoor problemen met gedempt geluid, vervorming of echo worden verminderd.


Omnidirectionele geluidsopname : video conference microfoons worden doorgaans geleverd met directionele opnamefuncties, wat betekent dat ze zijn ontworpen om voornamelijk geluid op te vangen dat uit de richting komt waarin ze zijn geplaatst. Dit helpt ongewenst achtergrondgeluid te verminderen en richt zich op de stemmen van video conference deelnemers.


Onderdrukking van omgevingsgeluid: Sommige video conference microfoons zijn voorzien van technologieën voor het onderdrukken van omgevingsgeluid, die helpen bij het filteren van ongewenst geluid, zoals computerventilatoren, verkeerslawaai of omringende gesprekken. Dit verbetert de helderheid van discussies aanzienlijk en zorgt ervoor dat deelnemers zich kunnen concentreren op de inhoud in plaats van op afleiding door lawaai.


Draagbaarheid en gebruiksgemak: video conference microfoons zijn doorgaans compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik onderweg of in flexibele werkomgevingen. Ze zijn vaak plug-and-play, wat betekent dat er geen extra software hoeft te worden geïnstalleerd en eenvoudig via USB of Bluetooth op een computer kunnen worden aangesloten.


Betere samenwerkingservaring: Door de audiokwaliteit te verbeteren en geluidsproblemen te verminderen, bevorderen video conference microfoons een betere samenwerkingservaring tijdens virtuele vergaderingen. Ze maken vlottere communicatie mogelijk, bevorderen wederzijds begrip en verminderen gehoorvermoeidheid, wat resulteert in effectievere en productievere gesprekken.


Brede compatibiliteit: video conference microfoons zijn over het algemeen compatibel met een breed scala aan video conference software en online communicatieplatforms, zoals Zoom, Microsoft Teams, Skype, Google Meet, enz. Ze kunnen worden gebruikt met verschillende apparaten, waaronder laptops, tablets en smartphones, waardoor ze veelzijdig zijn en aanpasbaar aan verschillende vergaderomgevingen.

Wat is een octopus voor video conference?

Bij het uitrusten van een video conference kamer is geluid een essentieel onderdeel van het succes ervan. De verschillende fabrikanten van audioapparatuur hebben daarom hun aanbod aangevuld met luidsprekermicrofoons voor USB- of Bluetooth-videoconferenties, bedoeld om het luistercomfort voor zowel de deelnemers als hun correspondenten te verbeteren.

Een video-octopus bestaat uit 2 delen: microfoons waarmee stemmen in 360° kunnen worden vastgelegd, zelfs als de videodeelnemers zich op enkele meters van mijn webcam bevinden, en een luidspreker die is ontworpen om de stemmen van de correspondenten in hoge geluidskwaliteit weer te geven.

Er bestaan verschillende verbindingsmodi voor deze videoconferentieapparaten: USB, Bluetooth en RJ45 op bepaalde modellen.

Header