Video Conference System

Video Conference System

Video Conference Kit

Ontdek hier onze complete oplossingen om uw vergaderzalen uit te rusten met video conference kits. Deze slimme video conference systems bestaan ​​voor het grootste deel uit een scherm, een camera of een soundbar, evenals een rolstandaard of een verstelbaare wallmount. Deze producten zijn geselecteerd om een ​​totale compatibiliteit tussen de verschillende onderdelen te garanderen, met de hoogste standaarden op het gebied van video conference platformen zoals skype, teams, zoom, cisco webex of zelfs go to meeting.

Tonen als Foto-tabel Lijst

173 producten

  1. DTEN Go

    DTEN GB + DTEN Mate

    Conference Camera 4K Speciale zoom met bedieningsscherm om van uw scherm een Zoom-gecertificeerde video conference systeem alles-in-één te maken.
    • Camera 4K + 10'' tablet met aanraakbediening
    • Verander elk scherm in een videokamer Zoom gecertificeerd
    • Tablet met aanraakbediening om video te starten en scherm delen te annoteren
    • 4 camera's met gezichtsveld van 160°
    • 12 microfoons met achtergrondruis en echo-onderdrukking
    • Connectoren RJ45, HDMI en Jack 3.5
    Prijs 1.399,90 1.693,88 € 1.429,90 1.730,18
    Vergelijk het product
  2. MCoreKit-C5-ZR - Zoom Rooms BaseKit

    MCoreKit-C5-ZR - Zoom Rooms-set

    Basispakket om uw video conference systemen Zoom Rooms samen te stellen. Met een mini PC MCore Pro en een MTouch Plus touchscreen tablet.
    • Oplossing van video conference smart gewijd aan Zoom
    • Kit op maat: aan te vullen met microfoons, HP en camera naar keuze
    • Met een vooraf geconfigureerde miniconferentie PC Zoom Rooms
    • Inclusief Windows IoT Enterprise-besturingssysteem
    • Neem deel aan uw Zoom-vergaderingen met één klik op de tablet
    • MTouch Plus: 11,6-inch scherm voor betere zichtbaarheid
    Prijs 2.237,90 2.707,86 € 2.499,90 3.024,88
    Vergelijk het product
  3. kit asus google meet

    Asus kit video conference Google Meet-hardware met bedieningstablet

    Asus-kit voor zelfstandige Google Meet-hardwareruimte. Met mini PC, speakerphone, camera en bedieningsscherm. Middelgrote vergaderzaal bijeenkomst. GQE15A-serie.
    • Nieuwste generatie Google Meet-kits van Asus
    • Kit voor video conference systeem zelfstandige Google Meet-hardware
    • U heeft geen laptop nodig om de vergadering te starten
    • Vergaderingen kunnen met één klik worden samengevoegd via het bedieningsscherm
    • Integreert naadloos in een Google Workspace-werkomgeving
    • Camera Huddly met 12 Mpx-sensor en eigen voeding via USB
    Prijs 3.499,90 4.234,88 € 3.699,00 4.475,79
    Vergelijk het product
  4. yealink mvc660

    Yealink MVC660 - Microsoft Teams Room

    Video Conference systeem vrijstaand Microsoft Teams Rooms voor middelgrote vergaderruimtes.
    • Kit Video Conference voltooid voor vergadering middelgrote vergaderzaal
    • Hiermee kunt u uw videosysteem autonoom maken: geen PC vereist
    • Autonome videokamer gewijd aan Microsoft Teams Rooms
    • Neem met één klik deel aan uw vergaderingen vanaf de MTouch-tablet
    • MSpeech: 360°-opname met een bereik van 6 meter
    • Besturingsknoppen beschikbaar op de MSpeech: volume, dempen
    Prijs 3.658,90 4.427,27 € 4.899,90 5.928,88
    Vergelijk het product
  5. ThinkSmart Core Full Room kit microsoft teams

    Lenovo ThinkSmart Core Full Room Kit MTR

    Kit Video Conference zelfstandig Microsoft Teams Room. Bevat: miniconferentie PC, bedieningstablet, camera; soundbar en twee tafelmicrofoons.
    • Microsoft Teams Room: systeem gewijd aan Microsoft Teams
    • Autonome oplossing: neem deel aan uw vergaderingen zonder uw PC te gebruiken
    • Aparte audio-/videoapparaten: er past één grote vergaderzaal in
    • Video: USB camera UHD 4K met ingebouwde AI en x4 zoom
    • AI: automatisch bijsnijden en speaker tracking
    • Audio: soundbar met 4 speakers en 4 microfoons
    4.799,90 5.807,88
    Vergelijk het product
per pagina

Het perfecte video conference system voor uw vergaderzaal

Op deze pagina kan u kant en klare video conference kits terugvinden die handmatig werden samengesteld door de video conference experten van OfficeEasy. Er zijn een aantal elementen belangrijk bij het kiezen van een video conference system die het best bij u past:

USB plug&play of autonoom?

Een USB plug&play video conference system, ook wel BYOD kits genoemd worden aangestuurd door uw computer. Het is dus de bedoeling dat de medewerker in kwestie een laptop meeneemt naar de vergaderzaal of dat er een vaste PC in de vergaderzaal blijft staan om de kit aan te sturen. De PC kan vervolgens via HDMI of draadloos op het beeldscherm worden aangesloten en via USB aan de video conference hardware. Dit soort van systemen zijn  geschikt indien u vaak van video conference platform werkt en hierdoor de flexibiliteit van een PC nodig heeft. Aan de andere kant bestaan er ook autonome kits. Dit type video conference system heeeft een ingebouwde intelligentie en worden vaan met eeen bedieningstablet geleverd. Het video conference system wordt vervolgens aangesloten op een beeldscherm. Dankzij deze systemen kan u dus met één druk op de knop de video conference starten. Indien u voor dit type systeem kiest, is het wel belangrijk om te weten dat de meeste van deze video conference systemen niet kunnen switchen van één platform naar een ander. U kan sporadisch wel de kit met een ander platform gebruiken, maar dan heeft u opnieuw een PC en een USB kabel nodig.

Beeldscherm of Smart Board?

De volgende afweging die u dient te maken is of u een beeldscherm of een Smart Board nodig heeft. Op deze pagina kan u video conference systems terugvinden met beide. Een klassiek beeldscherm kan gebruikt worden om de content van uw PC (al dan niet draadloos) te casten. Een smart board bied meer functies. Een smart board kan perfect gebruikt worden voor video conference, maar heeft ook een touch screen. Dit touch screen kan gebruikt worden om uw pc te bedienen, maar ook om brainstom sessies te houden of om presentaties rechstreeks op het scherm te openen en te bedienen. Een video conference system met een smart board is dus meer veelzijdig.

Schermgrootte en cameratype

Bij het kiezen van een video conference kit dient u rekening te houden met de grootte van de vergaderzaal en het aantal personen die in de vergaderzaal aanwezig zullen zijn tijdens een video conference. Bij alle kits en video conference systems op onze website kan u het aantal gebruikers terugvinden. Voor een grotere groep heeft u natuurlijk een krachtigere lens nodig en een conference system met microfoons met een groter bereik. Dit is van belang omdat alle deelnemers tijdens de meeting goed hoorbaar en zichtbaar moeten zijn. Dit is dus zonder twijfel HET belangrijkste element dat uw keuze voor een video conference system moet bepalen.

Net als voor de camera en microfoons is ook de schermgroote onderhevig aan de grote van de vergaderzaal en het aantal deelnemers. In een grote vergaderzaal zitten deelnemers verder van het beeldscherm, hierdoor heeft u een groter beeldscherm nodig heeft zodat deze voor alle deelnemers correct zichtbaar is. Voor een kleine vergaderzaal is 43 of 55 inch voldoende. Voor een middelgrote tot grote vergaderzaal dient u eerder een scherm van 65, 75 of 85 inch of meer te overwegen.

Schermbevestiging

Een compleet video conference system met beeldscherm en video conference unit kan via een wallmount aan de muur bevestigd worden of met behulp van een mobiele standaard op een trolly gemonteerd worden. Indien u alle kabels netjes wil wegwerken is een wallmount een goede optie. Een mobiele standaard (trolly) kan echter een excellente optie zijn  indien u een mobiel systeem wenst dat u in meerdere vergaderzalen kan inzetten. De keuze tussen een wallmount en een rolstandaard heeft geen impact op de kwaliteit van de kit, maar is afhankelijk van uw persoonlijk gebruik.

Extra accessoires?

U kan een video conference system ook uitbreiden met uitbreidingsmicrofoons of extra tafelmicrofoons. DIt zorgt ervoor dat het bereik van de microfoons veel groter wordt en u kan vergaderen met een veel grotere groep. Ook bestaat de mogelijkheid om uw vergaderzaal uit te rusten met een reservatiesysteem. Dit zijn vaak tablets die aan de buitenkant van de vergaderzaal worden gehangen een aangestuurd kunnen worden door de bedrijskalender. Indien u voor een BYOD video conference system heeft gekozen, kan u deze ook combineren met een Barco Clickshare om al het materiaal geheel draadloos te maken.

Header