mtr handtekening

Wat is een Signature Teams Room?

De Signature Teams Rooms, ontworpen door Microsoft Teams , zijn vergaderruimtes die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hybride werken . Dit zijn premium ruimtes speciaal voor het video conference Teams platform. Ze worden gekenmerkt door een configuratie, meubilair en uitrusting die perfect geschikt zijn voor samenwerking op afstand.


Hybride werk is een werkorganisatiemodel dat werknemers flexibiliteit biedt: ze kunnen vanaf verschillende locaties werken, waarbij face-to-face werk op kantoor en telewerken off-site worden gecombineerd. De Microsoft Teams Rooms Signature zijn speciaal ontworpen om te passen in deze nieuwe manier van samenwerken. Het doel is om ruimtes opnieuw uit te vinden om vergaderingen 'echter', rechtvaardiger en inclusiever te maken, of de deelnemers nu ter plaatse zijn of in telewerken. Deze videoconferentieruimtes zijn gebaseerd op Microsoft Teams Room hardware: apparatuur die uw videosysteem volledig autonoom maakt. U hoeft niet langer de audio-/videoapparaten van de ruimte op uw laptop aan te sluiten om de vergadering te starten. Met een enkele klik op het bedieningsscherm of de tablet start de geplande vergadering direct.

 

Ontdek ons assortiment voor Microsoft Teams Rooms

 

Handtekening Teams Kamers

De traditionele video conference room, die over het algemeen wordt gekenmerkt door een rechthoekige tafel in het midden van de kamer en een scherm aan het uiteinde, maakt het vooral mogelijk om verbindingen te creëren tussen de mensen die in de kamer aanwezig zijn. Deelnemers op afstand kunnen zich echter uitgesloten voelen van de vergadering. Met dit soort opstelling kunnen ze de subtiele details van gezichtsuitdrukkingen of lichaamstaal niet waarnemen . Medewerkers op locatie kunnen zich gemakkelijker concentreren op de mensen die bij hen aan tafel zitten, wat ten koste gaat van de deelnemers op afstand.

Signature Teams Kamers zijn ruimtes gewijd aan hybride werken. In dit universum gewijd aan het samenwerkingsplatform Microsoft Teams wordt prioriteit gegeven aan de relaties tussen de gesprekspartners om deze zo vloeiend mogelijk te maken. Deze kamers geven het gevoel alsof iedereen zich in dezelfde kamer bevindt, om een werkelijk meeslepende en inclusieve ervaring op te bouwen. De Microsoft Teams Rooms Signature is niet bedoeld om alle vergaderruimtes te vervangen. Ze worden strategisch ingezet in bedrijven om vergaderingen mogelijk te maken die een effectieve samenwerking tussen hybride teams vereisen om over een geschikte werkruimte te beschikken.


Microsoft Teams Rooms Handtekening

De handtekening Teams Ruimte voor succesvolle oplossingen Polycom en Cisco

Tegenwoordig gebeurt video conference via webapplicaties , zoals Zoom, Teams, Skype of FaceTime. We bevinden ons in het tijdperk van webconferenties . In het begin van het samenwerken op afstand hadden we het echter over videoconferencing: zeer kwalitatieve en extreem dure systemen, zoals Polycom RealPresence of Cisco TelePresence . Deze systemen werden ingezet in de meest luxueuze bedrijven. De Signature Teams Rooms zijn de waardige nakomelingen van deze oude systemen. Hun doel is om een nog kwalitatievere oplossing aan te bieden, maar dan gebaseerd op de huidige technologieën.

Handtekening Microsoft Teams Rooms bestaat uit verschillende specifieke elementen. De ervaring is gebaseerd op opnieuw ontworpen meubilair, video conference apparatuur en kamerconfiguratie.

Hiervoor wordt in deze ruimtes gebruik gemaakt van een gebogen tafel , die naar het scherm gericht is geplaatst. Dankzij deze configuratie kunnen alle deelnemers, persoonlijk of op afstand, tegenover elkaar staan. Visueel contact , essentieel bij samenwerking, is verzekerd. In een kleine vergaderruimte kunt u met een tafel met afgeronde randen en eivormige vorm, tegen de muur geplaatst, een hoge mate van interactie behouden.

 

 

 

Wat de apparatuur betreft, maakt een Signature Teams Room gebruik van Microsoft Teams gecertificeerd Rooms (MTR) hardware , met geïntegreerde kunstmatige intelligentie. Dankzij een MTR-ruimtelicentie en MTR-apparatuur profiteert u van de ‘one touch join’- functionaliteit. Vanaf de bedieningstablet kunt u met één klik deelnemen aan uw Teams vergaderingen. Om de MTR-apparatuur te vinden die het beste bij uw behoeften past, heeft u de keuze uit verschillende grote merken, zoals Lenovo, Logitech, Yealink of Jabra.

Omdat de deelnemers over de gehele breedte van de tafel verspreid zijn, heeft een groothoekcamera de voorkeur. Een camera met een brede gezichtsveld (meer dan 120°) maakt het mogelijk om alle deelnemers vast te leggen. Dankzij de zeer brede hoek van 180° kun je de Jabra PanaCast 50 bijvoorbeeld dichter bij de deelnemers brengen: zij blijven zichtbaar op het scherm en profiteren van een audiosysteem dichtbij hen.

 

 


Slimme functies

microsoft handtekeningkamer teams

Microsoft Teams heeft ook intelligente functies ontwikkeld, in Microsoft Teams Rooms onder Windows , met als doel alle deelnemers aan het gesprek te integreren.

In een slimme MTR-vergaderruimte, uitgerust met een Pro-licentie en een compatibele camera, zorgt de IntelliFrame- technologie ervoor dat maximaal 9 personen elk in een individuele tegel kunnen worden weergegeven. Door deelnemers individueel te bekijken en in te zoomen op hun gezichten wordt afleiding beperkt. Deelnemers op afstand hebben een beter zicht en kunnen elkaars gezichtsuitdrukkingen gemakkelijker waarnemen.

Wanneer u inhoud op het scherm deelt, verplaatst de functie “Front Row” de videogalerij naar de onderkant van het scherm . Collega's op afstand worden op hetzelfde horizontale vlak weergegeven, op ooghoogte met de mensen in de kamer. Om afleiding te beperken, verwijdert Front Row individuele achtergronden. Er wordt een uniforme achtergrond toegepast op deelnemers op afstand om de indruk te wekken dat ze zich allemaal in dezelfde kamer bevinden. De grootte van de deelnemers aan de video is gestandaardiseerd en aangepast om deze realistisch en proportioneel te maken.

 

Handtekening Microsoft Teams Rooms

In een Signature Teams Room past een scherm van 21:9-formaat perfect omdat het voldoende ruimte biedt voor het projecteren van inhoud, deelnemers op afstand in de “Front Row”-modus en een discussieruimte. Een breedbeeldscherm met een verhouding van 21:9 is dan ook perfect geschikt voor deze eigenschappen. Het biedt ruimte voor meerdere thumbnails naast elkaar en zorgt voor een eerlijke ervaring . Op een ultrabreed scherm beleef je een krachtige contentstreamingervaring .

Microsoft werkt ook aan de audio om deze meeslepend te maken. Het doel is om geluid in stereo uit te zenden, met lokalisatie op basis van de locatie van de spreker: wanneer de persoon aan de linkerkant van de videogalerij spreekt, horen de deelnemers aan video conference het geluid dat van links komt. Als u stereoluidsprekers heeft, zorgt ruimtelijke audio ervoor dat gesprekken nog natuurlijker worden. Wanneer ruimtelijke audio wordt gebruikt in combinatie met de Front Row-functie, voelt het echt alsof deelnemers op afstand in dezelfde kamer zijn als jij.

Met al deze elementen kunt u uw Microsoft Teams Room transformeren in een echte Signature Teams Room, een ruimte waar het doel is om alle deelnemers in het gesprek te integreren, zodat ze zich meer betrokken voelen en productiever zijn.


  • Handtekening Teams Kamer