Draagbare gasdetector

Draagbare gasdetector

Binnen het uitgebreide assortiment draagbare gasdetectoren dat Office Easy heeft geselecteerd, treft u modellen aan waarmee u uw werknemers in potentieel gevaarlijke atmosferen kunt uitrusten. Betrouwbare draagbare apparaten oor het meten van de zuurstofconcentratie of de giftige gassen in de omgevingslucht (koolmonoxide, waterstofsulfide enz.). Deze apparaten MSA Safety Co2 , SH2, O2, monogas, 2 gassen of 4 gassen voldoen aan de eisen van het werken in een industriële omgeving, bezitten een Atex-certificering en kunnen dagelijks getest worden om hun betrouwbaarheid te garanderen. Ze zijn uitgerust met bijzonder gevoelige cellen en meervoudige alarmsystemen voor een optimale veiligheid van de werknemer. 

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Meer informatie over draagbare gasdetectoren.

Detectoren voor 1 gas, 4 gassen of meerdere gassen zijn apparaten die onmiddellijk een zichtbaar of hoorbaar alarm inschakelen wanneer een afwijkende hoeveelheid van een of meerdere gassen wordt gedetecteerd in lucht.

Deze compacte, lichte zijn ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke lezing en gebruik, ze hebben meestal 2 of 4 jaar garantie of 1080 min. achtereenvolgende alarmen op de batterij of de detectiecel en sommigen voldoen aan de ATEX-normen.

MSA, via zijn assortiment Altair is houder van talrijke patenten die deze modellen exclusieve kenmerken verlenen die we terugvinden op de modellen voor 1 gas H2S/CO/O2 of de Altair 4X en 5X: drievoudig geluidsalarm (95dB), zichtbaar alarm en trilalarm, pictogram voor geslaagde test gedurende 24 uur weergegeven, registratie van de laatste 25 gebeurtenissen (ophalen via de gratis software MSA link)…

Monogas-detectoren bieden uitgebreide detectiemogelijkheden: H2S / CO / O2 / NH3 / Cl2 / ClO2 / HCN / NO2 / PH3 / SO2 en volgens hun kenmerken en de ijking die is uitgevoerd kunnen multigasmeters gelijktijdig fe aanwezigheid van meerdere gassen bewaken.

De beste gasdetector multigas is de MSA Altair 5X, deze heeft een ingebouwde pomp en detecteert gelijktijdig 6 gassen: EX, O2, CO ,H2S, SO2, NH3, Cl2, CO2 + andere giftige gassen. Hij is uitgerust met een oplaadbare lithium-ionbatterij, een kleuren- of monochroomdisplay en een XCell voor stevigheid en een levensduur van 4 jaar. Ook de reactietijd is verbeterd om binnen 10 seconden een alarm te genereren voor methaan, bijvoorbeeld.