3m ademhalingsbeschermingsmaskers

Ademhalingsmasker

Ademhalingsmasker

OfficeEasy 3M ademhalingsmaskers beschermen uw luchtwegen tegen microndeeltjes, stof, chemicaliën, giftige gassen en dampen. Afhankelijk van uw werksituatie en uw behoeften, kunt u uzelf beschermen met de verschillende soorten maskers. 3M Versaflo biedt een ruim assortiment: ademmaskers, filtermaskers, stofmaskers, geventileerde maskers en meer. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u profiteren van volledige ademhalingsbescherming: hoofd, schouder, longen en gezicht. Bij OfficeEasy vindt u ook een ruim aanbod van accessoires voor ademhalingsmaskers.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

 • 3M Versaflo BT-20L ademslang

  EUR 47,90

  EUR 42,90 Excl. BTW EUR 51,91 Incl. BTW

  Ademhalingsslang welke het 3M Versaflo TR300-serie beademingssysteem met …
  • • QRS-ademslang van polyurethaan / bajonet
  • • Verbindt het luchttoevoersysteem en de kap
  Beschikbaar binnen 5-6 dagen

Verschillende soorten ademhalingsbescherming

In omgevingen waar de lucht verontreinigd is door microdeeltjes, zoals stof, gas en andere schadelijke dampen, is het noodzakelijk om een ​​masker te dragen. Ademhalingsmaskers maken deel uit van persoonlijke beschermingsmiddelen, waarmee u uzelf kunt beschermen in omgevingen waar de lucht zuurstofarm is. Afhankelijk van de verontreiniging, dient u de juiste ademhalingsbeschermingsmiddelen voor uw werkomgeving te kiezen. Er zijn 3 categorieën ademhalingsbescherming: wegwerp- of herbruikbare maskers, halve- of volledige maskers (met verwisselbare filters) en complete maskers ook luchtgevoede kappen genoemd. Deze adembeschermingsmaskers kunnen zowel door professionals als door particulieren worden gebruikt. OfficeEasy heeft een reeks 3M Versaflo ademmaskers geselecteerd en staat klaar om hier al uw vragen over te beantwoorden.

Stofbeschermingsmaskers

Ademhalingsbeschermingsmaskers lijken voor een deel op stofmaskers, welke beschermen tegen stof, fijne deeltjes, mist en rook. Er zijn verschillende soorten stofmaskers: wegwerpbare-, herbruikbare-, opvouwbare- of schaalvormige stofmaskers met of zonder uitademventiel.

Ademhalingsbeschermingsmasker met ventilatie

Geventileerde maskers zorgen voor zuurstofrijke lucht via een geassisteerd ventilatiesysteem. Deze beademingsmaskers zijn ontworpen om gebruikers tegen vele risico's te beschermen. Er zijn verschillende soorten geventileerde maskers: lichte en stevige. Beide beschermen zowel uw luchtwegen en gezicht als uw hoofd en shouders. Om te kunnen functioneren, dienen de ademmaskers te worden geassocieerd met een geassisteerd ventilatiesysteem: een filtereenheid met batterij, filters, beademingsslang en accessoires. De verschillende accessoires aangeboden op OfficeEasy zijn compatibel met de aangebode maskers. Bekijk het gehele assortiment online en vraag onze experts om gratis offertes op maat.