3 essentiële elementen om uw vitrine display te kiezen

Om een vitrine display te kiezen, hebben we de 3 punten op een rij gezet om u te helpen bij uw aankoop. Het belangrijkste element is de helderheid van het scherm, omdat dit voor een vitrine display erg bepalend is. Er zal ook rekening worden gehouden met het aantal uren dat de vitrine display aan blijft, de gebruiksduur is afhankelijk van het type display en het type content dat u wenst uit te zenden.

helderheid van het vensterscherm

1. Kies een minimale helderheid van 2500 candela/m².

De helderheid van het scherm wordt gemeten in candela (ook wel nits genoemd). Dit eerste criterium is erg belangrijk omdat het de visuele impact van uw scherm bepaalt.

Het scherm moet inderdaad absoluut een krachtige helderheid hebben, zodat het visuele al zijn rijkdom aan kleuren door een raam behoudt.

Als uw winkel zich in het midden van de straat bevindt en heel vaak wordt verlicht door de zon, moet uw vitrine display dit intense licht compenseren om zijn primaire doel te behouden: trek de aandacht van voorbijgangers en zet uw winkel in de kijker.

 

 

Wat is het risico bij het nemen van minder dan 2500 candela? Vertrouw op onze ervaring, we hebben geconstateerd dat schermen onder dit helderheidsniveau bijna niet zichtbaar zijn in direct zonlicht. Winkelmanagers die die lagere helderheid voor hun vitrine display kiezen, hebben meestal spijt van hun investering.

Zeker, het scherm is ongeveer zichtbaar en de informatie wordt nog steeds naar het afgebeeld, maar dit geeft geen indruk van kwaliteit en moderniteit. Het is precies het tegenovergestelde. En dan hebben we het nog niet eens over de doffe kleuren bij zonneschijn, zelfs in streken die minder gunstig zijn voor het weer...

Kortom minimaal 2500 nits voor een min of meer overdekt raam en een bijna opgelegde keuze rond de 4000 nits als je raam de hele dag door de zon wordt beschenen.


showcasescherm voor makelaarskantoor

2. Duur 16 uur of 24 uur?

Als bestanddeel van een vitrine display kan de door de fabrikant aanbevolen verlichtingstijd 16 uur of 24 uur zijn, 7 dagen per week.

Hoewel sommige merken ook 18/7 weergeven, vallen twee categorieën op: de hele week voor een dag (16 - 18/7) of permanent dag en nacht voor een week (24/7).

Een vitrine display is krachtig en warmt op tijdens gebruik. De componenten zijn ontworpen om deze temperatuur gedurende een bepaalde aaneengesloten tijd te weerstaan. Ook de schermplaat is onderhevig aan slijtage door ontsteking.

Om je scherm zo lang mogelijk te houden, is de keuze van een ontstekingsduur erg belangrijk.

Zelfs als 24/7-schermen duurder zijn, is winstgevendheid op lange termijn gegarandeerd als u van plan bent uw reclameboodschappen buiten uw openingstijden te laten lopen.

 


hooglicht vitrine-scherm voor restaurant; 3. De ondersteuning die zich aanpast aan de configuratie van uw winkel

Er zijn 3 vormen voor uw beeldschermen. De keuze van de ondersteuning is in de eerste plaats een kwestie van de beschikbare ruimte in uw etalageruimte.

Als u uw installatie configureert, is het uitgangspunt om rekening te houden met:

  • Het gewicht van het scherm en het maximale draagvermogen van de standaard.
  • Van de VESA-standaard van het scherm en de standaard van de standaard.

De muurhaak is ideaal als u een scheidingswand heeft, met deze oplossing kunt u de kabels verbergen en een schone ruimte behouden waar alleen uw producten de sterren zijn.

De plafondbevestiging is perfect om de ruimte onder het scherm te laten, als je statische POP en dynamische inhoud op het scherm wilt combineren .

Voor omvangrijke en zware steunen we een standaardsteun aan die het scherm vastzet en perfect in uw professionele kwaliteit .