De Google Meet-hardwarehandleiding

De Google Meet gids

Bent u al klant van de Google WorkSpace-suite, waar ook Gmail, Drive en natuurlijk Meet onder vallen, en bent u op zoek naar een volledig autonoom videoconferencing-systeem voor uw vergaderruimte? Google Meet-hardware is oplossing!


Dit samenwerkingssysteem biedt een 100% Google-ervaring en stelt u in staat om de vertrouwde interface van Google Meet in uw vergaderruimte te vinden en kostbare tijd te besparen door alle verbindingen en instellingen te verwijderen.


Poly, een internationaal merk van professionele high-tech apparatuur , biedt al gecertificeerd voor hardware voor gebruik op Google Meet en heeft nu een reeks producten die compatibel zijn met Google Meet Hardware. Deze is niet alleen gecertificeerd, maar stelt u ook in staat om uw vergaderruimte om te vormen tot een autonome video conference ruimte .


Dus, na Microsoft Teams Room en Zoom Room , laten we een nieuwe kant-en-klare oplossing ontdekken voor kamer video conference, de , eerder Google Meet-hardware genoemd.

 

ONTDEK GOOGLE MEET PRODUCTEN VAN POLY

De kamer van video conference autonoom met Google

Video conference Zelfstandige Google Meet-hardware

Allereerst is het belangrijk om onderscheid te maken tussen Google Meet en Google Meet Hardware . Als Google Meet software is van video conference, is Google Meet Hardware een echte oplossing alles-in-één inclusief software en hardware.

Om Google Meet te verkrijgen, is het noodzakelijk om een Google Workspace-licentie te hebben. Dit omvat verschillende tools zoals de Gmail-mailbox, de Google Drive-cloud, de Hangouts-chat of de samenwerkingstools Docs, Slides en Sheets. Voor Google Meet Hardware heeft u naast Google Workspace ook een zaallicentie nodig.

Zodra deze licentie is verkregen en de compatibele hardware is geïnstalleerd, wordt uw vergaderruimte autonoom. Wederverkoper gecertificeerd door Google, OfficeEasy biedt u op één platform Google Meet-hardwareapparatuur en -licenties!

Wat wordt bedoeld met autonoom?

Met een zelfstandige video conference systeem kunt u deelnemen aan uw videogesprekken zonder voorafgaande verbinding of configuratie . Inderdaad, in een klassieke USB-configuratie - ook wel BYOD genoemd - moet een van de deelnemers aan de videoconferentie de audio- en videoapparatuur van de kamer aansluiten op hun pc, meestal met behulp van een HDMI-kabel voor het scherm en een USB-kabel voor de camera, microfoons en luidsprekers. Hij kan vervolgens vergaderingen op afstand starten vanuit elk communicatiemiddel, of het nu Microsoft Teams , Google Meet of Zoom is. Het zal dan nodig zijn om te controleren of de audio- en video-randapparatuur goed wordt herkend en geselecteerd in de software.

Met stand-alone hardware vinden medewerkers een vertrouwde interface in de vergaderruimte, aangezien ze die dagelijks gebruiken op hun persoonlijke werkplek. Afspraken worden direct op het scherm en op de bedieningsconsole weergegeven. Er is slechts één klik en geen configuratie nodig om deel te nemen aan een videoconferentie. Het persoonlijke bureaublad is niet nuttig, behalve voor het delen van notities of het delen van documenten (Powerpoint, Excel-tabel, enz.).

Voordelen van Google Meet-hardware

Zoals we eerder hebben gezien, is tijdwinst en gebruiksgemak het grootste voordeel van autonome oplossing Google Meet-hardware . Zodra de hardware is geïnstalleerd en de kamerlicentie is geactiveerd, hoeft u niets meer te doen. Nodig eenvoudig de ruimte uit om deel te nemen aan vergaderingen zodat ze op het scherm verschijnen.

Video conference Google Meet Rooms Een tweede voordeel is dat van het dubbele scherm . Als de hardware het toelaat, is het mogelijk om een tweede scherm aan te sluiten voor comfortabelere videoconferenties. Het hoofdscherm toont dan alle deelnemers en het tweede een schermdeling of de persoon die aan het woord is (als deze is vastgezet).

Indien nodig kunt u documenten delen of de inhoud van uw draadloos-scherm uitzenden in de videoconferentie. Om dit te doen, moet u vanaf uw computer naar de Meet-interface gaan, de vergadercode invoeren en de optie "Presenteren aan deelnemers" selecteren. Een Google-account is niet vereist.

Google Meet-hardware integreert de stemassistent "Hey Google" . Alleen actief buiten een vergadering, het stelt u in staat om deel te nemen aan een video conference door simpelweg te vragen "Deelnemen aan de vergadering".

Ook voor grote vergaderruimtes, klaslokalen of specifieke ruimtes is het mogelijk om eenvoudig te schakelen tussen meerdere camera's . Functionaliteit beschikbaar met tablets met aanraakbediening, u kunt met één klik overschakelen van een conference Camera naar een inhoudscamera die zich richt op een whiteboard.

Tussen tijdsbesparing, werkcomfort en premiumfuncties, verbetert de oplossing van video conference Google Meet-hardware het samenwerkingswerk en de communicatie tussen werknemers aanzienlijk.

Google Meet-hardware Poly

Wat betreft de hardware voor Google Meet rooms zijn er verschillende opties mogelijk, afhankelijk van de grootte van de zaal, het budget en de interne beperkingen van de bedrijven.

Met video conference balken die camera, microfoons en luidsprekers integreren, biedt Poly alles-in-één producten die eenvoudig te installeren zijn. De Poly Studio X-reeks is uitgerust met een Android-besturingssysteem . Hierdoor is het mogelijk om te kiezen tussen BYOD, USB of autonoom gebruik, in Microsoft Teams Rooms, Zoom Rooms, of natuurlijk Google Meet Rooms .

Poly Studio X Google MeetActuellement, la gamme Poly Studio X se compose de 3 barres de visioconférence. La Poly Studio X30  est idéale pour une kleine vergaderzaal de réunion, pouvant accueillir environ 6 personnes. Sa caméra offre une réoplossing UHD 4K, tandis que ces 3 micros captent les voix jusqu’à 4,5 mètres de distance. Tout en un, elle intègre également un puissant haut-parleur. Conçue pour les petits espaces, elle ne prend pas en charge le double écran.

La Poly Studio X50 , tussen, is geschikt voor middelgrote vergaderruimtes, tot 10 personen. De 2 HDMI-poorten maken videoconferenties op twee schermen mogelijk wanneer deze functie beschikbaar komt, en de 3 microfoons hebben een bereik van meer dan 7 meter. Groter bereik zet optionele uitbreidingsmicrofoon.

En voor grote ruimtes van 15 personen biedt Poly de . Met zijn dubbele camera , zijn 4 microfoons en zijn krachtige luidsprekers leggen hij alle deelnemers perfect vast. Dit model kan ook worden aangevuld met uitbreidingsmicrofoons voor betrouwbare en kristalheldere gesprekken.

Door Kunstmatige intelligentie Poly te ontbreken, verbetert de Studio X-reeks de webconferentie-ervaring nog verder. Aan de audiokant heft een akoestische barrière alle geluiden op die buiten het veld van de camera vallen. Aan de videokant zijn verschillende weergavemodi beschikbaar, zoals automatisch bijsnijden , inzoomen op de spreker of zelfs individuele weergave in de vorm van miniaturen van elke deelnemer.

Naast de hardware met Android-besturingssysteem zijn er packs waarbij de camera, microfoons en speakers zijn aangesloten op een Chromebox , met Chrome OS , maar ook all-in-one schermen, met integratie van een Chromebase .

Van Google Meet-hardwarelicentie

Google Meet Hardware-logo

De licentie voor Google Meet-hardware koop je naast je wederverkoper, naast je vergaderruimteapparatuur. Het heeft de vorm van een jaarabonnement en kost € 240. Het zal dus elk jaar vernieuwd moeten worden.

Bedoeld voor Google WorkSpace-klanten , het abonnement is slechts geldig voor één vergaderruimte. Voor elke ingerichte kamer heeft u dus een extra vergunning nodig.

Wilt u meer weten over Google Meet-hardware en hoe Google Meet Hardware- samenwerkingsoplossingen werken? Neem contact op met het OfficeEasy- team. Zij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden en u kunt verwijzen naar de Google Meet Poly-apparatuur die aan uw behoeften voldoet.