Eenvoudig bestellen

Bestelling

U kunt uw bestelling direct via onze website plaatsen, door de gewenste artikelen aan uw winkelwagen toe te voegen. Hierna hoeft u enkel uw bestelling te bevestigen, door de aangeduide stappen te volgen totdat de bestelling definitief is. U ontvangt vervolgens een orderbevestiging, een factuur in pdf-formaat en het het trackingnummer van uw pakket zodra uw bestelling is verzonden.
Het is ook mogelijk om telefonisch te bestellen op 070 499 01 56 of per e-mail door het contactformulier in te vullen.
Heeft u vragen bij het bestellen of wenst u advies op maat, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze adviseurs. Als u een prijsopgave wenst te ontvangen voordat u bestelt, kunt u deze rechtstreeks aanvragen op onze pagina: offerte aanvragen.

Intracommunautaire levering

Wanneer u een bestelling plaatst als bedrijf zijnde, kunt u uw BTW-nummer invoeren bij het aanmaken van uw account.
U kunt de bestelling vervolgens zonder btw betalen. Zodra uw btw-nummer geverifieerd is, zullen wij overgaan tot de verwerking en levering van uw bestelling

Wijziging / annulering

U hebt de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren of aan te passen voordat deze wordt verzonden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, hier zullen ze er alles aan doen om u te helpen. Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.