Meetings en conferencing

Meetings en conferencing

Vind hier de OfficeEasy selectie van conferencing apparatuur. Of het gaat om een ​​eenvoudige 4K conference camera of een compleet video conference system met display, camera en geluidssysteem voor vergaderzalen, ons team staat tot uw beschikking om u het beste video conference apparatuur te bieden tegen actieprijzen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom video conference apparatuur aanschaffen?

Audio of video conference nemen een steeds belangrijkere plaats in in de zakenwereld. Om te communiceren tussen professionals van verschillende bedrijven, met mobiele collega's of in het buitenland, is het materiaal dat nodig is voor het organiseren van vergaderingen via een videogesprek vrij eenvoudig en verminderd dit de trajecten van en naar het werk. Dit betekend een grotere winstgevendheid en een betere onderlinge samenwerking op het werk. Uw bedrijf  is op die manier klaar voor de toekomst van het bedrijfsleven. Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride werkomgeving met werknemers die afwisselend van thuis uit werken of van op het bureau.

Welk systeem voor conferencing is het meest geschikt voor mij of mijn bedrijf?

Dit hangt af van de grootte en de bezetting van de vergaderzaal. Voor een individuele werknemer is een klassieke webcam met een speakerphone of USB headset voldoende. Voor een kleine tot middelgrote vergaderruimte kan er gekozen worden voor een All-in-One Video conference soundbar met camera, microfoons en luidsprekers. Dit systeem kan via USB op uw pc/Mac aangesloten worden. Ook kan u uw computer op een extern scherm of op een smart whiteboard aansluiten zodat alle personen in de ruimte makkelijk de videoconferentie kunnen volgen. 

Voor een grote vergadreruimte kan er gekozen worden voor een meer compleet  video conference systeem met een aparte PTZ-camera, een speakerphone en luidsprekers. Een goede camera met Full HD/4K resolutie kan zonder problemen een relatief grote groep mensen in beeld brengen. Als u dit combineert met één of meerdere speakerphones op de tafel zullen alle personen in de ruimte goed verstaanbaar zijn. Deze video conference systems worden soms geleverd met een codec die als HUB dient en enventueel de conference kan opnemen.

Ten slotte bestaat er sinds kort ook All-in-one units die een panoramisch beeld (360°) geven met ingebouwde microfoons een luidsprekers. Deze videoconferentie producten kunnen in het midden van de tafel geplaatst worden om zo iedereen correct in beeld te brengen en een meer "immersive" ervaring te geven. Voorbeelden van dit type videoconferentie sysyemen zijn de Meeting Owl Pro, de Kandao Meeting of de CoolPo Huddle Pana.

De selectie van OfficeEasy

De merken die OfficeEasy aanbiedt, zoals Konftel, Jabra, Aver, Meeting Owl of Poly, behoren tot de wereldmarktleiders vanwege de onovertroffen prestaties van hun video conference systemen. Ultraeenvoudige installatie, Full HD/4K-video, gratis internetcommunicatie via webconferentiesoftware zoals Microsoft Teams of Zoom, compatibel met Windows 10 of een besturingssysteem op Mac. Heel verschillende modellen, variërend van de telefoon met video conference tot het telepresence-systeem met 360 ° camera, vormen het aanbod van videoconferentieapparatuur over meerdere prijsklassen.

OfficeEasy zoekt voor u het beste materiaal uit aan de scherpste prijzen. Verder wordt ons gamma van conferencing apparatuur regelmatig uitgebreid zodat wij telkens up-to-date blijven en u het beste materiaal kunnen aanbieden. De meeste producten in deze categorie zijn compatibel met de meest gebruikte video conference platformen zoals Microsoft Teams, Zoom, Go2meet, Google Hangouts, etc.

Onze medewerkers zijn door de fabrikanten van videoconferentiesystemen zelf gevormd om op deze manier u te kunnen helpen met al uw vragen. U kan ons dus bereiken met vragen over video conference in het algemeen, technische vragen, vragen over de compatibiliteit met de verschillende videoconferentieplatformen of voor projecten voor uw vergaderzaal. Wij kunnen het meest aangepaste systeem aan uw vergaderzaal aanbieden met behulp van de grondplannen en/of foto's. Aarzel dus niet om ons te contacteren!

Header