3M Peltor

3M Peltor

Wereldmarktleider, 3M is een fabrikant van professionele gehoorbescherming bedoeld voor gebruik in gevaarlijke en lawaaierige omgevingen . Het assortiment van Peltor Headset bestaat uit communicerende en niet-communicerende oorkappen om zich aan alle behoeften aan te passen. U vindt op deze pagina oorkappen met of zonder geïntegreerde portofoon, al dan niet uitgerust met Bluetooth-technologie die meer of minder geluidsdemping biedt. De meeste Peltor gehoorbeschermers zijn uitgerust met geluidsmodulatie die zachte geluiden zoals stemmen versterkt en schadelijke geluiden dempt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

381 producten

  1. -70 €
    google

    3M Peltor SportTac

    Actieve gehoorkap speciaal jacht, SNR 26dB, geluidsmodulatie 3m peltor
    • Oorspronkelijk product van 3M Peltor
    • 1 paar kaki oorschelpen + 1 paar oranje oorschelpen gratis
    • Geluidsmodulatie: de microfoons vangen het geluid en de stemmen in stereo op en worden uitgeschakeld bij hard geluid (explosies)
    • Bijzonder comfortabel en oorschelp met aan het geweer aangepaste kromming
    • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen
    • Kan op een portofoon worden aangesloten
    End of life
    Vergelijk het product
  2. CABLE LIAISON COQUILLES SPORTTAC

    Verbindingskabel oorschelpen SPORTTAC

    Verbindingskabel oorschelpen SPORTTAC
    End of life
    Vergelijk het product
  3. Casque peltor x4 bluetooth

    Peltor X4 Bluetooth Headset

    Het X4A-pakket bestaat uit de Peltor 3M X4 hoofdtelefoon met noise cancelling en een Bluetooth-set.
    • Gehoorbescherming bluetooth
    • Oortje met microfoon
    • Noise cancelling
    • Bestand tegen slecht weer, temperatuurschommelingen en transpiratie (IP54)
    • Eenvoudig te gebruiken
    • Oplaadbare batterij
    End of life
    Vergelijk het product
Pagina
per pagina

Het 3M Peltor gamma begrijpen

Peltor geluidsmodulatie

Het gamma gehoorbescherming van Peltor is opgedeeld 2 grote groepen: Peltor gehoorbescherming met passieve geluidsbescherming en met actieve geluidsmodulatie. Het eerste type heeft oorschelpen die dusdanig geïsoleerd zijn dat uw gehoor beschermd is. Het tweede type doet aan elektonische geluidsmodulatie en heeft batterijen nodig om te kunnen functionneren. Peltor oorkappen met actieve geluidsmodulatie zullen schadelijke geluiden dempen en zachte, niet schadelijke geluiden, versterken. Op die manier is uw gehoor beschermd tegen schadelijke geluiden maar kan u bijvoorbeeld makkelijk praten met iemand die naast u staat.

Doelgroepen

Peltor maakt gehoorbescherming voor verschillende sectoren/doelgroepen. Peltor heeft een gamma voor industrieel gebruik, heel vaak met geluidsmodulatie en communicatiemogelijkheden. Ze hebben eveneens een groot gamma voor de jacht en schietsport. Deze oorkappen hebben meestal de mogelijkheid om een portofoon aan te sluiten en beschikken eveneens over geluidsmodulatie zodat de gebruiker stille geluiden kan horen om op die manier alert te blijven en in contact met zijn of haar omgeving. Ten slotte heeft Peltor eveneens een groot gamma aan passieve oorkappen ontworpen voor de evenementensector, voor kleine zelfstandigen en zelfs voor kinderen.

Waarom Peltor oorkappen kiezen?

Peltor is wereldmarktleider van gehoorbescherming. Bijgevolge hebben ze dus ook het grootste en het meest complete gamma. Peltor oorkappen worden gemaakt met kwalitatieve componenten en hebben een uiterst lange levensduur. Door de dominante positie beschikt Peltor eveneens over een jarenlange ervaring en heeft het merk op die manier oorkappen en oplossingen voor eender welke situatie. Omdat het merk op een grote schaal produceert, beschikken zij over nagenoeg de beste prijs- kwaliteitsverhouding op de markt.

Header