Midland Portofoon

Midland Portofoon

Portofoons van Alan Midland vormen het meest complete assortiment radio’s voor recreatieve activiteiten en professionals die een optimale prijs-kwaliteitverhouding zoeken met een bereik van 2 tot 10 km in vrij veld. De populaire en meerdere malen onderscheiden exclusieve packs van Midland worden geleverd met een enkele of dubbele oplader en handsfreeset met oortje. U vindt hier alle Midland-producten voor het grote publiek pmr446 in VHF, UHF breedvak en export tegen de beste prijs.

Contacteer onze experts :

van maandag tot vrijdag tussen 9 en 18 uur

Meer informatie over de portofoons van Midland CTE international, het moederbedrijf van Midland en Alan werd in 1972 opgericht en is nu een wereldwijd bekende exportfabrikant gespecialiseerd in portofoons vergunningsvrije voor buitenactiviteiten als de jacht, airsoft of treks. Het is de voornaamste concurrent van de portofoons van Motorola.

Wat is het bi-vermogen van de portofoons van Midland?

De meeste portofoons van de fabrikant maken zenden en ontvangen op vrije gebruiksfrequenties mogelijk maar onderscheiden zich door een knop voor hoog en laag vermogen. Standaard functioneren de portofoons van Midland in LPD, deze frequentie met een klein bereik verhoogt de batterijduur met ongeveer 30% maar als de knop ‘boost’ van de portofoon wordt ingeschakeld, schakelt deze over op PMR breedvak met afstanden van meerdere kilometers tussen twee radiozenders-ontvangers.

De portofoon accessoires van Midland

Zoals de meeste grote fabrikanten biedt Alan buiten de instapmodellen portofoons een uitgebreide keuze aan accessoires van oplaadbare batterijen tot oortjes van het type bodyguard of supra-auraal via microfoons met speaker op afstand.

Hoe kunt u kiezen uit het meest uitgebreide assortiment op de markt?

Dit telt een aantal onmisbare bestsellers zoals de G9, G9 camouflage of de G7 pro maar ook andere portofoons als de G11 (steviger want zonder display) of de CT890 met de mogelijkheid om te zenden in Full Duplex, dat wil zeggen gelijktijdig in 2 richtingen (net als een telefoon). Binnenkort wordt het assortiment portofoons uitgebreid met nieuwe modellen, de serie Talker, ook wel Midland X-Talker genoemd in de Verenigde Staten.

Batterijduur en weerstand: hun sterke punten

Sinds de oprichting ervan heeft Midland zijn productlijn geconcentreerd op recreatief gebruik, de serie Midland jacht bijvoorbeeld krijgt de beste klantevaluaties omdat de batterijduur een lang gebruik ervan mogelijk maakt maar ook omdat de bijzondere stevigheid de gebruikers van deze portofoon in staat stelt er optimaal van te profiteren zonder zich zorgen te maken over vallen of spatten en te profiteren van een totale garantie van 3 jaar.